NameCheap

Alla recensioner

NameCheap

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

NameCheap

Att driva ett eget företag är ju såklart inte enkelt och det går inte som en dans på rosor som det ibland kan se ut som när man ser kända och rika personer prata om detta. Det ligger otroligt mycket tanke och tid bakom att skapa ett företag och många personer får även hjälp på traven när det kommer till att skaffa sig ett eget brand. Men oberoende om man är känd eller inte så finns det all hjälp som man kan tänka sig att få. Man kan tex få hjälp med att låna pengar till ett bolag, man kan få hjälp med att skapa sin affärsidé samt att man kan få hjälp med att skapa sig en egen hemsida. I dag finns det tjänster som kan skapa hemsidor åt en utgående från det man är ute efter. Dessa tjänster erbjuder även ofta olika typer av webbhotell och olika domäner som man kan använda sig av. NameCheap är en hemsida som erbjuder sina kunder detta. 

Hur fungerar tjänsten som NameCheap erbjuder, och vad ska man tänka på när det gäller domännamn eller webbhotell? Hur mycket kommer det att kosta mig om jag väljer att skapa en hemsida via detta företag? Måste jag med jämna mellanrum betala för dessa tjänster eller fungerar de som en engångs kostnad? Ta reda på det och mycket mer nedan. 

Mer om företaget NameCheap
Under år 2000 kom hela iden till företaget fram, och sedan under 2001 grundades och lanserades NameCheap på marknaden. Företaget erbjuder sina kunder olika typer av tjänster online som tex olika typer av hosting, webbhotell och andra olika verktyg för att underlätta hantering. Företaget har kunder i 18 olika länder och det handlar om ett kundantal på cirka 1700+. Företaget är verksamma online via sin hemsida, men de har även lanserat en egen app som kan laddas ner till valfri mobil eller platta. 

Det som NameCheap erbjuder sina kunder
Inne på hemsidan finns det flera kategorier, med underkategorier på de olika tjänsterna de erbjuder. Vissa av deras tjänster har helt nya kunder möjligheten att prova på gratis under en testperiod, innan de börjar kosta. När det kommer till betalningen för olika tjänster så kan kunderna betala med bank-eller kreditkort, PayPal eller American Express. 

NameCheap har även lanserat ett nyhetsbrev som vem som helst kostnadsfritt kan prenumerera på och få info direkt till e-posten. 

Hur kunderna kan kontakta NameCheap
Har en kund eller en kanske blivande kund några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan. Skulle kunden av någon anledning vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du använt dig av tjänsten som NameCheap erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om deras tjänst och även om du skulle tips om dem till din familj och dina vänner. 


Tips om man vill starta eget företag.