Hemsida24 Recensioner

: 3
0% Skulle handla här igen

I rampljuset: vad säger våra kunder?
Skriv en recension

L
Linuz B
En stor varning för Hemsida24. Just nu läggs kampanjer ut om att man kan köpa en hemsida hos dom och få 95% rabatt. Men så är inte fallet! Sanningen är att dom ger dig ett abbonemang där dom sed...Läs vidare
J
Jonas
Jag har aldrig, aldrig varit med om sämre support. Vi bytte till nya och "förbättrade" hemsidan. De konverterade sajten och vi fick låsa upp oss på 24 månader till en högre kostnad. Viss...Läs vidare
F
Fredrik Andersson
Som vanligt gäller bara den fina kundupplevelsen så länge man vill betala deras fakturor. Lagen säger att man måste påminna kunder om en automatisk förlängning, skriftligen. hemsida24 påminner ...Läs vidare

Recensioner (3)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Hemsida

  En stor varning för Hemsida24.
  Just nu läggs kampanjer ut om att man kan köpa en hemsida hos dom och få 95% rabatt. Men så är inte fallet!
  Sanningen är att dom ger dig ett abbonemang där dom sedan höjer priserna på fakturorna utan att berätta det för kunden och skickar ut krav till dig att betala dessa oförskräckt höga summorna, En ökning på 600% närmare bestämt!
  På deras hemsida står det dessutom att ingen bindningstid finns men när man tar kontakt med deras kundtjänst hävdar dom att bindningstid visst finns.

  När man kontaktar deras ”kundtjänst” och berättar läget (priset jag blivit lovad) samt ber om konkreta bevis om det dom påstår får man till svar ” jag måste logga ut nu, återkom om det är något annat jag kan hjälpa dig med” samt ”trevlig kväll”.

  Då informerade jag att jag inte tänker betala det priset dom hävdar utan att dom antingen får ändra priset på fakturan till priset jag blivit lovad alternativt stryka mitt abbonemang får man inget svar utan dom skickar istället fakturan direkt vidare till inkassobolag innan fakturan förfallit?!

  När jag istället kontaktar Svea inkasso får jag till svars att Hemsida24 har hävdat att det står klart och tydligt i orderbekräftelsen att priset är 5235kr när jag har svart på vitt att det inte stämmer utan att det står ”897kr årsvis”

  Ärendet är inskickat till ARN.
  OBS! Vet att jag inte är den första som råkat ut för dom, och antagligen inte den sista heller!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Hemsida

  Jag har aldrig, aldrig varit med om sämre support.
  Vi bytte till nya och "förbättrade" hemsidan. De konverterade sajten och vi fick låsa upp oss på 24 månader till en högre kostnad. Vissa tjänster försvann bara. Sedan visar det sig att de numera kostar extra. Men vi får ingen hjälp med att fixa det.
  De försöker ta betalt för 12 månader till redan 12 månader innan föregående avtal gått ut. De försöker sälja på andra tjänster lite i smyg.
  Den konverterade sidan har tappat en massa funktionalitet. Det är en massa saker som inte går att göra längre. Mycket fulare och nästan oanvändbart. Vi kommer att byta!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Usel hantering av avslut

  Som vanligt gäller bara den fina kundupplevelsen så länge man vill betala deras fakturor.
  Lagen säger att man måste påminna kunder om en automatisk förlängning, skriftligen.

  hemsida24 påminner att man kommer bli av med sina tjänster om man inte betalar, och det var ju så klart precis det jag vill.
  Men istället så förlänger de tjänsterna automatiskt med krav på 12 månaders betalning, trots att de även raderat min information.

  Usla!


Andra personer tittade också på