MyHeritage

Alla recensioner

MyHeritage

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

P
PG
yHeritage är en helt oseriös leverantör. Jag la en beställning på en affisch. Affischen kostade 400 kr. Frakt och expeditionsavgift 900 kr, varav ca 150 kr för expressleverans som jag la till fö...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Affisch

  yHeritage är en helt oseriös leverantör.

  Jag la en beställning på en affisch. Affischen kostade 400 kr. Frakt och expeditionsavgift 900 kr, varav ca 150 kr för expressleverans som jag la till för säkerhets skull då de inte skrev något om leveranstid på hemsida. Totalt har jag betalt 1300 kr.

  På en och en halv vecka har leveransen gått från Salt Lake City till Los Angeles och jag har ingen aning om när den kan tänkas komma fram.

  När jag kontaktar MyHeritage får jag bara svar att de inte kan påverka leveransen men erbjuder mig 3 månaders gratis abonnemang som kompensation. Det är inte det jag behöver. Jag vill veta om min beställning kommer fram i tid till kusinträffen!


Andra personer tittade också på

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Allabolag

Allabolag

2 recensioner

Äger man möjligtvis ett bolag och ska anställa någon ny eller om ska göra någon typ av samarbete med någon pr...

Logo Mobrog

Mobrog

0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...