MyHeritage

Alla recensioner

MyHeritage

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

MyHeritage

Många undrar kanske var de egentligen kommer från, var de har släkt och det finns många som är väldigt intresserade av att forska mer i sin släkt. Men att göra det är inte alltid så enkelt. I vissa städer och platser ordnas det med jämna mellanrum olika kurser dit man kan gå och forska i sin släkt. Men man kanske inte då får så mycket klarhet i så mycket eller så får man bara reda på samma information som man redan visst. Men i dagsläget med all tekning så går det relativt smidigt att släktforska online och få info om släktingar man inte alls visste att man hade. Det finns många olika företag som erbjuder dessa tjänster, vissa billigare än andra och vissa har sina fördelar och andra sina nackdelar. Men ett företag som erbjuder dessa tjänster är MyHeritage, och hos dem kan man även göra ett DNA test för att se varifrån man egentligen kommer. 

När man läser andra personers recensioner kan man finna svaret på många knepiga frågor, sådana frågor som man kanske aldrig skulle fått svaret på annars. Det är även alltid bra att skriva en recension oberoende om man har en positiv eller negativ erfarenhet av ett speciellt företag. 

Mer information om MyHeritage
MyHeritage är en global upptäcktsplattform för man kan utforska hela sin familjehistoria och man kan även få insikter om sin hälsa genom att skicka ett DNA test till dem. Företaget är grundat och lanserat under 2003 och har i dagsläget växt till ett globalt företag och har i dag över 100 miljoner användare över hela världen. Företaget har över 430 anställda som arbetar i Israel, Nordamerika och även i Europa. Via MyHeritage har det skapats över 50 miljoner släktträd, mer än 3.9 miljarder profiler samt att varje dag kommer det till 1.7 miljoner profiler. 

Vad erbjuder företaget MyHeritage
Hos MyHeritage kan man skapa ett släktträd och sedan göra så att andra personer även kan koppla till samma släktträd. Men man kan även beställa hem ett DNA test, för att sedan skicka tillbaka det till företagets laboratorium och då kommer man att kunna se varifrån man kommer och var man har släkt. Om man vill så kan man även tillsammans med DNA testet göra ett hälsotest för att kunna se olika insikter om sin hälsa. Man kan gratis skapa ett konto på hemsidan man att köpa ett DNA test kostar samt att man kan betala för att skapa ett stort släktträd. 

Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos 
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man hittar svaret på sin fråga då. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos MyHeritage kan man göra det antingen via e-post eller telefon. För att lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget och sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av MyHeritage? Om ja, skriv då gärna en egen recension


MyHeritage.