Movavi

Alla recensioner

Movavi

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo ESET

ESET

0 recensioner

Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon...

Movavi

Det finns mycket material på din telefon som skulle kunna användas på intressanta sätt. Du har säkert tusentals foton och videor som har fångat slumpmässiga tillfällen och minnesvärda stunder. Vill du få ut mer av dina semesterbilder och äntligen få dem att se proffsiga ut på Instagram? Vill du skapa kreativa videor med olika format, för olika plattformar, med ljud och effekter? Då behöver du antagligen ett bra program som kan transformera dina foton och videor, och kanske till och med ljudfiler, till nya ihopklippta mästerverk. Dessa kan du sedan ladda up på YouTube, Instagram, TikTok och så vidare.

Har du kanske ett företag som behöver professionella videor? Även då är det värt att investera i ett program som kan hjälpa dig sätta ihop snygga reklamvideor, introduktionsvideor och så vidare. Ett populärt program som finns tillgängligt för Windows och iOS, är Movavi. Här på Omdömesställe, kan du läsa mer om programvaran och vad andra tycker och tänker. Genom att läsa objektiva recensioner om Movavi och deras program, kan du ta ett bättre beslut innan du betalar för något.

Om Movavi
Movavi är ett företag som utvecklar programvara för multimediaoch startades på Cypern 2004. Sedan dess har företaget expanderat till flera kontor runt om i världen, bland annat i USA och Ryssland. Företagets tjänster är tillgängliga i mer än 200 länder och täcker därmed i princip hela världen. Movavi har för tillfället miljontals kunder.

Vad erbjuder Movavi?
Movavi skapar multimediaprogram för Windows och Mac-datorer. Målet med de olika programmen är att du ska kunna ha roligt och experimentera med dina videor, bilder och musik. Några av de funktioner programmen har inkluderar videoredigering, videokonvertering, bildredigering, bildspelskapande och skärminspelning. Programmen finns i olika priser där du kan välja standard till avancerade program. Du hittar olika effekter, stockvideor och annat användbart för både dina personliga och professionella behov.

När du köper ett program, köper du en licens till programmet. Du kan betala för ett års licens (en prenumeration) eller lifetime, alltså bara en engångbetalning.

Kom i kontakt med Movavi
Eftersom Movavi är ett sådant stort företag, har de ett supportsystem med många agenter som är redo att hjälpa dig. Har du frågor om programmet, klagomål eller om ett program har uppstått, kan du kontakta dem när som helst. För att kontakta Movavis support, skickar du in ett meddelande via kontaktformuläret på hemsidan eller i själva programmet. Tryck bara på "hjälp". Supporten bör då höra av sig inom en kort tid via e-post. Du kan även chatta live med supportteamet.

Recensera Movavi
Har du använt dig av Movavis program? Vad är för- och nackdelarna med Movavi? Rekommenderar du att andra köpet programmet? Vad är dina favoritfunktioner? Vad skulle kunna vara bättre i din mening? Berätta gärna om din erfarenhet genom att skriva en recension.