Envato Market

Alla recensioner

Envato Market

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Hemsida24

Hemsida24

2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Logo Dagens Industri

Dagens Industri

2 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Envato Market

Alla personer vill inte arbeta på ett företag där de har en chef eller arbetsledare. Vissa personer vill detta eftersom det leder till att det inte ser så många förändringar samt att det alltid har någon som säger åt en vad det är man ska göra. Men alla vill inte detta och därför vill de bara vara sin egna chef. Hur ska man ta sig till för att bli sin egna chef? Jo ett sätt är ju helt enkelt att man skapar sitt eget företag där man väljer själv när man jobbar eller inte jobbar. Man kan välja vilka tider man ska arbeta och även vilka veckodagar. Det behöver inte heller vara ett fysiskt företag utan det kan räcka med en nätbutik eller annan typ av nätverksamhet. Driver man en nätverksamhet så är ju hemsidan. Envato Market erbjuder en tjänst där man kan skapa egna hemsidor. 

Hur fungerar tjänsten som Envato Market erbjuder, och vad ska man tänka på när det gäller domännamn eller webbhotell? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd men jag har redan genomfört min betalning? Det är olika frågor som man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Mer om företaget Envato Market
Företaget har funnits under några års tid och de är verksamma på marknaden som just en marknad, vilket betyder att privatpersoner både kan köpa och sälja olika tjänster via Envato Market’s hemsida. Detta kan vara tjänster som kanske har med bilder att göra, video eller ljudfiler eller någon typ av logo. Företaget har cirka 600 personer anställda och årligen ökar deras kundantal med 2 miljoner kunder. 

Det som Envato Market erbjuder sina kunder
De olika tjänsterna som företaget förmedlar kan ses inne via företagets hemsida i form av olika kategorier, som tex Place it, envatomarket, envatoelements och så vidare. Inne i dessa olika kategorier finns det även flera underkategorier som tex videon, musikfiler, grundsidor för att bygga upp egna hemsidor och så vidare. Inne på hemsidan är det möjligt att se olika företag eller privatpersoner som erbjuder olika typer av tjänster. Det är även möjligt att själv registrera sig på hemsidan om man har några digitala tjänster att erbjuda online. 

Hur kunderna kan kontakta Envato Market
Finns det några frågor eller funderingar hos någon kund så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post eller genom att chatta med dem live inne på hemsidan. Är det så att en kund skulle vara riktigt missnöjd över något så har han möjlighet att lämna in en reklamation, och det gör enklast genom att först kontakta kundtjänsten.

Har du använt dig av tjänsten som Envato Market erbjuder? Om du precis svarade "ja" på den frågan, kan inte du då inne hos oss skriva en alldeles egen recension och berätta vad du tyckte om detta företaget. Du kan berätta vad du tyckte om de olika tjänsterna som finns i utbudet, om du är ansåg att tjänsten var enkel att använda och berätta även om du kommer att vända dig till detta företaget igen.


Starta eget företag.