Setapp

Alla recensioner

Setapp

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo SimpleSite

SimpleSite

0 recensioner

Nuförtiden finns det väldigt många personer, både yngre och äldre som drömmer om att skapa något eget och f&a...

Logo One.com

One.com

0 recensioner

Många personer, både unga som gamla har i dag drömmen om att skapa sig ett alldeles eget företag. Alla vill inte arbeta som a...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Logo ESET

ESET

0 recensioner

Allting blir hela tiden mer och mer digitalt och nästan allting kan i dagsläget skötas online via antingen en dator eller en telefon...

Setapp

Chansen är väldigt stor att antingen du har en egen Mac dator eller att du har någon vän eller bekant som föredrar att använda Mac, och det finns ju en orsak varför Mac datorer är så pass kända och används överallt idag. Det är smidigt att använda en datorn med iOS om man i synnerhet även har en surfplatta eller mobil som använder samma operativsystem eftersom de helt enkelt kan prata med varandra och de använder sig av samma molntjänst för att samla information. Har man en Mac så är det givetvis möjligt att ladda ner appar som till mobilen, men var ska man börja när det kommer till alla olika appar? 

Setapp är ett företag som kan hjälpa till i denna situation eftersom de erbjuder en prenumerationstjänst där Mac användare kan få tillgång till cirka 220 appar som är nedladdningsbara till datorn, men som även kan nås via mobilen eller plattan.

Inne här på OmdömesStälle ska du inte glömma att du kostnadsfritt har möjligheten att läsa andra personers recensioner, som kanske redan har någon erfarenhet av Setapp. 

Mer om Setapp
Setapp är ett företag som har sitt huvudkontor i Ukraina. Setapp har tagit fram en tjänst som är gjord för att underlätta för Mac användare i form av olika nedladdningsbara appar. Själva tjänsten fungerar som en prenumeration där användaren betalar antingen månatligen eller årligen och har efter det möjligheten att ladda ned och använda hur många appar som helst som finns i sortimentet. Det finns även möjligheten att på samma konto koppla flera iOS enheter men det kostar en summa för användar för varje enhet hen vill lägga till. 

Det som Setapp erbjuder
Prenumerationen kan påbörjas inne via företagets hemsida och den kostar antingen $9.99 i månaden (+ moms) eller sedan det årliga priset vilket motsvarar $8.99 i månaden (+ moms). Helt nya användare som ännu inte har ett konto hos Setapp har möjligheten att prova på tjänsten kostnadsfritt under 7 dagar, dessa dagar är inte bindande vilket betyder att användaren kan avsluta prenumerationen när som helst.

Det är olika typer av appar som ingår i prenumerationen, olika kategorier som erbjuds är tex: kreativitet, livsstil, produktivitet, verktyg för utvecklare, skrivande och bloggande och så vidare. Innan en prenumeration påbörjas kan alla appar ses inne på företagets hemsida så att användaren vet vad hen kommer att få med i sin prenumeration. Möjligheten att kontakta företagets kundtjänst finns och det kan göras genom att fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan. 

Åsikter och omdömen om Setapp
Har du haft eller kanske har en prenumeration hos Setapp? Om du precis svarade “ja” så skulle vi här på OmdömesStälle bli väldigt glada om du tog dig lite tid och skrev en helt egen recension om företaget. Du kan berätta vad du tyckte om utbudet på apparna som fanns tillgängliga, om du tycker att priset kändes rätt och annat som du kanske känner att du vill dela med dig av. Hos oss kan du även läsa recensioner om andra företag och verksamheter som finns där ute. 


Hur man kan göra för att Mac datorn ska kännas mer personlig.