Mindly Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Mindly

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

E
Emelie
Man kan inte själv recensera den produkt man köpt, bara läsa de (enbart positiva) recensioner som redan finns där. Inte särskilt förtroendeingivande. Uppläsaren talar inte grammatiskt korrekt, vi...Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ifrågasätter Mindlys trovärdighet

  Man kan inte själv recensera den produkt man köpt, bara läsa de (enbart positiva) recensioner som redan finns där. Inte särskilt förtroendeingivande.
  Uppläsaren talar inte grammatiskt korrekt, vilket irriterar mig. ("Dofta maten" till exempel. Väldigt störande!) Blir svårt att slappna av och fokusera då.
  Tycker även att man borde få lyssna på ett utdrag av en meditation innan köp, vilket man inte kan på Mindly.
  Jag kommer fortsätta med de två meditationer jag köpt i några veckor för att se vad effekten blir, speciellt på meditationen Bantning med hypnos där man borde kunna se resultatet på vågen.
  Jag brukar oftast somna då jag ska meditera, så visst tror jag en avslappnande effekt finns att få av meditationerna, men jag ifrågasätter dera trovärdighet som sagt var.


Andra personer tittade också på

Logo MyHeritage

MyHeritage

1 recensioner

Släkthistoria-recensioner: Utforska och dela din åsikt om MyHeritagePå OmdömesStälle.se har svenska konsumenter möj...

Logo Kaspersky

Kaspersky

1 recensioner

Recensioner av CybersäkerhetsbranschenI den digitala världen är cybersäkerhet en central fråga för både fö...

Logo NordVPN

NordVPN

1 recensioner

Läs recensioner om branschen och dess betydelse:I dagens digitala era är det viktigt att skydda sin integritet och säkerhet online. ...

Logo ITsajten

ITsajten

1 recensioner

Översikt över IT-branschen och betydelsen av recensionerInom IT-branschen är recensioner, åsikter och erfarenheter av stor bet...