Blinkist

Alla recensioner

Blinkist

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo YouGov
YouGov
0 recensioner

Åsikter är något som alla vi har, och åsikterna skiljer sig även ofta från andras åsikter. Ofta är det...

Logo Gamekit
Gamekit
0 recensioner

Att spela och att hålla på med gaming är något som är väldigt populärt, och för varje dag som går ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Logo Hemsida24
Hemsida24
2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Blinkist

Att lära sig nya saker tycker många om. Många drömmer om att lära sig ett nytt språk någon dag, man vill lära sig laga riktigt god mat, eller så vill man kanske bli bättre på att analysera sig själv. Vill man lära sig något nytt så kan man såklart läa på nätet och försöka hitta olika kurser som går nära där man bor. Men nuförtiden behöver man inte ens boka en fysisk kurs utan i dag är det möjligt att helt online gå en kurs och lära sig nya saker. När det kommer till kurser online så finns det olika hemsidor och företag som erbjuder dem. Vissa hemsidor har valt att ha ett sortiment av kurser som är specifika, medans andra företag har olika typer av kurser för alla. Blinkist är en hemsida och företag som erbjuder online kurser. 

Om man känner sig missnöjd över någon kurs man redan betalat för, hur ska man göra då? Om man vill byta en kurs mot en annan och hur fungerar alla betalningar som sker via Blinkist? Det är frågor där svaren kan finnas i recensioner

Information om Blinkist 
Företaget Blinkist grundades och lanserades under 2012 av fyra stycken vänner. Och de erbjuder en onlinetjänst där privatpersoner online kan gå olika kurser online. tjänsten Blinkist kan kunderna använda både online via webbläsaren på datorn, men de kan även ladda ner applikationen via Google Play eller App Store för att gå kurser direkt i mobilen. Blinkist erbjuder sina kunder olika kategorier med olika kurser och böcker för användare att läsa och i dag finns det 27 olika kategorier hos Blinkist. 17 miljoner personer har valt att gå med i Blinkist-community.

Vad erbjuds hos Blinkist?
I de olika kurserna som privatpersoner kan välja mellan så ingår det en e-bok som de kan läsa, en ljudbok som går att lyssna på direkt i mobilen samt att vissa kurser även har en relaterad podcast. Personer kan själv välja vilken kurs de vill gå och oberoende vad de väljer så kan personer som är nya kunder prova på tjänsten gratis under 7 dagars tid, och sedan välja om hen vill fortsätta betala eller ej. Är de så att kan vill fortsätta en prenumeration så finns det två olika alternativ. Antingen årligen med ett månadspris på 6,67€ (79,99€ för hela året), eller så finns alternativen att en gång i månaden betala en kostnad på 12,99€. 

Hur kontaktas Blinkist?
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. Inne på företagets hemsida kan kunderna ta del av en ”FAQ” där svaren till de oftast ställda frågorna finns. 

Har du använt dig av någon tjänst som Blinkist erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension och berätta vad du tyckte om priserna som företaget erbjuder, om kundtjänsten var till hjälp och annan information som du vill tillägga. 


Kan man tex lära sig att dyrka upp ett lås på en vecka?