OmdömesStälle

  Recensioner Hemfrid

  Det finns perioder i allas liv då man behöver hjälp. Kanske man hamnar jobba övertid, eller så har man helt enkelt ett utmattande jobb och måste istället få vila emellanåt. Hur ska det gå ihop? Detta kan bli speciellt svårt om man har en familj med barn. Inte nog med att man måste hålla ett öga över barnen, men man måste också hinna ikapp alla hushållssysslor så att inte till exempel disken svämmar över. Här är en plats då vissa sorters företag kan hjälpa till. Det finns till exempel dagmammor som barnen kan vara hos när man själv är på jobb. Likaså finns det städföretag som kan hjälpa till hemma. Då är allting färdigt och fint när man väl är klar med sin arbetsdag. Har man någonsin varit på ett hotell så vet man denna känsla. Det finns såklart massa olika städföretag runt hela Sverige, men Hemfrid är ett av dem.

  Om Hemfrid

  Idén till Hemfrid kom från Monica Lindstedts egen livsstilssituation. Hon hade svårt att få familj och hem med kombination av att hon och hennes man jobbade aktivt. Det var härifrån idén startade från, och idag berättar Monica att det faktiskt går att driva ett framgångsrikt tjänsteföretag inom hemservicebranschen. En av orsakerna var på grund av att de var först ute på marknaden med vita hushållsnära tjänster när dom började år 1996. Idag finns de i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Helsingborg. De har ett positivt rykte som arbetsgivare, faktiskt branschens bästa. Hemfrid erbjuder också hjälp med saker som flytt, trädgårdsarbete, Barn & äldre, men också med kontorsstädning.

  Jobba som hemstädare på Hemfrid

  Hur går det till när man använder Hemfrid?

  Först ska man berätta för dom vad det är vad man behöver hjälp med, detta är i stort sett ett hembesök. Efter detta anpassar Hemfrid deras städning eller vad det är man behöver hjälp med. Om man vill betala per månad så är de helt möjligt. Då betalar man fast pris varje månad för de timmar man kommit överens om för varje städtillfälle. Vill man boka om dessa timmar så måste man göra det senast fem dagar före nästa städbesök. Man behöver inte vara orolig över om man får timmarna till godo fram tills nästa månad om man bokar om. Timmarna hålls kvar i logg så att de kan användas vid ett annat tillfälle.

  Kontakta Hemfrid

  Har man en fråga eller två man vill ställa till Hemfrid så rekommenderas det att först gå in på deras hemsida och läsa genom alla deras frågor och svar. Om man inte hittade sitt svar där så kan man antingen kontakta Hemfrid genom telefon (0200 – 11 45 50), email (info@hemfrid.se) eller via deras chattjänst som man hittar på deras hemsida.

  En recension är hjälpsam så länge den är äkta. Tänk dig att man blir övertygad att beställa en produkt på grund av att en recension. Man får hem produkten, men sen är den någonting helt annat. Detta är en orsak varför det är extremt viktigt att alla recensioner är ärliga men äkta.


  Hemfrid
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Oseriöst företag!

  De vet inte hur man städar, slarvar bort nycklar och är allmänt inkompetenta. Undvik för allt i världen detta företag!

  Av: Erik 31-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Oseriösa

  Vid en första anblick och första möte verkar de väldigt professionella men låt er inte luras, de är bara ute efter att få in så mycket pengar som möjligt för så lite städning som möjligt. Därpå är också själva städningen undermålig.
  Vår städerska gick alltid hem tidigare än avtalad tid. Detta påpekades flera gånger men ingenting hände. Vi påpekande även att städningen var bristfällig flera gånger. De erbjöd sig att komma tillbaka och städa om efter helgen, men vi ville ju självklart ha det fint till helgen så det slutade alltid med att vi fick städa själva. Vi fick nog efter ca 1 år när vår städerska som vanligt gick hem tidigare samt att städningen var katastrof (vi har bilder på det). Vi ringde upp dem genast och avslutade vårt avtal och skickade dem även bilderna och sa att vi inte tänkte betala för den sista städningen eftersom den var under all kritik samt att vi inte fått den städtid vi betalar för. Detta ignorerade de bara och skickade räkning ändå.
  Som sagt, håll er långt borta från detta oseriösa bolag om ni inte vill bli lurade.

  Av: Henrik10-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Hemfrid

  Din recension

  FAQ

  Är Hemfrid ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hemfrid. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hemfrid?

  Hemfrid är huvudsakligen aktivt i Tjänsterkategorin, mer specifikt inom Hus & Trädgård. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Hemfrids webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.