Rover

Alla recensioner

Rover

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs

Werlabs

1 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com

Dokteronline.com

1 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Buildor

Buildor

13 recensioner

Många av oss väljer att någon gång under sitt liv byggs sig ett alldeles eget hus. Och om man inte bygger ett eget hus ä...

Logo Verisure

Verisure

4 recensioner

En säker vardag – recension om VerisureOm Verisure Företaget bildades år 1988, i januari 2014 delades bolaget upp i två...

Rover

Om man har eller har haft en hund så vet man att kärleken för den är helt obeskrivlig, huden är ju liksom en familjemedlem. Men man vet också att det kommer dagar och perioder då man måste lämna hemmet och då även lämna hunden hemma (om man inte kan ta den med sig). Några timmar per dag kan en hund klara sig ensam, men om det går över 6 timmar så behöver den sällskap. Många personer har familj och vänner som kan vakta hunden, i alla fall nu och då, men alla har inte det. Dock finns det väldigt många människor som skulle vara intresserade att vakta hundar, och även få en liten slant för det. En sak man kan göra är att kolla i lokala tidningar och olika Facebook sidor om man hittar en passlig kandidat som kan vakta hunden. Men i dagsläget finns det även hemsidor som gör detta jobb åt dig, de kan hjälpa dig smidigt att hitta den perfekta hundvakten. En sådan hemsida som även är verksam i Sverige heter Rover. 

Hur ska man använda sig av tjänsten? Är det kostnadsfritt? Kan jag lita på att min hund blir väl omhändertagen? Det är frågor man kan få besvarade genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet med företaget i fråga. 

Mer information om Rover
Rover är ett företaget som grundades för att hundägare enklare skulle hitta en person som kan vakta deras hund, och hela tjänsten kan användas online. Företaget grundades under 2011 och kan användas i flera olika länder, bland annat Sverige. Man kan använda tjänsten via en webbläsare på datorn, men man kan även ladda ner en kostnadsfri applikation till mobilen. 

Vad erbjuder Rover sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man få hjälp med att hitta en hundrastare eller hundvaktare. Det första man ska göra är att gå in på hemsidan och sedan se om det finns några hundvaktare i dina egna trakter. När man söker efter en vaktare ska man fylla i vilken tjänst man skulle vilja ha hjälp med, vad adressen är där hunden finns och även tiderna då hunden behöver sällskap. 

Rover erbjuder sina kunder en speciell garanti om något skulle hända hunden under den tid då den är hos en vaktare. Det som täcks i garantin är fysiska skador på saker som hundvakten orsakat, direkta skador på tredje part som en rover-hund orsakat samt veterinär vår på rover-hund och något skulle hända. 

Hur kan man komma i kontakt med Rover?
Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna, och där kan man gå in och läsa om man undrar över något. Men om man inte hittar svaret på sin fråga, eller om man ändå vill komma i kontakt med kundtjänsten av någon orsak kan man göra det antingen via ett kontaktformulär som finns på hemsidan och om det är ett mer brådskande ärende kan man ringa dem på telefon. Skulle man vara missnöjd över något ska man kontakta företaget. 

Har du någon erfarenhet av Rover? Om ja, skriv då gärna en egen recension

Rover.