Cloudways

Alla recensioner

Cloudways

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

Logo Hemsida24
Hemsida24
2 recensioner

Väldigt många personer har i dagsläget drömmen om att skapa sig en egen hemsida eller en nätbutik. Vissa vill komma ut i ...

Cloudways

Med alla möjligheter som idag finns så är det ju även möjligt att göra allting online, oberoende vad det handlar om. Man kan studera, jobba samt driva ett helt företag online själv. Oberoende vad man gör online så kommer allting att ta plats, om man tex använder sin PC för att spela så kan olika spel ta upp kanske hälften av själva datorns lagring. Även om man jobbar med väldigt stora projekt som tex film eller video så behövs det väldigt mycket lagring till alla dessa projekt. Men det finns tjänster och hemsidor som online erbjuder olika typer av molntjänster där man kan lagra saker online i molnet. Cloudways är ett av dessa företag som online erbjuder en molntjänst

Hur fungerar tjänsten som Cloudways erbjuder, och vad kan vara bra att tänka på innan man lagar en molntjänst via dem? Hur är det då det kommer till kostnader? Kommer jag att kunna använda mig av ett gratis alternativ eller inte? Få reda på svaren till dessa frågor och många andra genom att läsa andra personers recensioner

Mer info om företaget Cloudways
Cloudways är ett online företag som är verksamma online och erbjuder sin tjänst i länder runt om i hela världen. Idag driver inte företaget någon typ av fysisk verksamhet utan de är endast verksamma online och företaget grundades och lanserades på Malta. 

Det som Cloudways erbjuder sina kunder
Själva tjänsten som Cloudways erbjuder fungerar som en prenumeration där helt nya kunder kan prova på tjänsten kostnadsfritt under en period. Det finns olika prenumerationsalternativ som kunderna kan välja mellan där priserna varierar varje månad samt att det varierar hur mycket kunden får med i varje paket varje månad. Själva tjänsten kostar en fast avgift varje månad och kostnaden dras automatisk från det bankkonto man valt att skapa sitt konto. Om någon användare väljer att använda sig av den kostnadsfria versionen så behöver de inte koppla sitt bankkort utan de behöver endast skapa sig ett konto samt att de kan avbryta sitt konto när som helst. 

Cloudways erbjuder även sina kunder en egen blogg där de lägger upp inlägg som har med tex lagring att göra, men även företagande överlag. De har även ett eget nyhetsbrev som kunder kan prenumerera på. 

Hur kunderna kan kontakta Cloudways
Har kunderna några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten genom att antingen välja att chatta med dem live direkt via deras hemsida men det är även möjligt att skicka e-post till dem. Om kunden av någon anledning skulle vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.
 
Har du använt dig av tjänsten som Cloudways erbjuder? Om du har det ska du inte glömma att i en recension berätta vad du tyckte om tjänsten som de erbjuder, om du tyckte att det var en trygghet att spara saker i molnet och du kan även berätta annat som du känner att du skulle vilja dela med dig av. 


Hur molntjänster fungerar.