ClevGuard

Alla recensioner

ClevGuard

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Werlabs
Werlabs
0 recensioner

Hur många personer vet egentligen hur kroppen mår? Visst känner man om man har tandvärk eller ont i nacken efter en fotbollsm...

Logo Dokteronline.com
Dokteronline.com
0 recensioner

Ibland känner man sig orolig över hur man mår. Om man misstänker att man borde uppsöka en läkare på grund av n...

Logo Mobrog
Mobrog
0 recensioner

Ofta är det så att de flesta av oss känner att det vill ha eller skulle behöva lite mer pengar. Det kan bero på att man ...

Logo Dagens Industri
Dagens Industri
1 recensioner

Idag är det enklare än någonsin att hänga med nyheterna. Det ända man behöver göra för att se det senaste ...

ClevGuard

Allting online är idag möjligt att få gjort tack vare dagens teknik och internet, oberoende vad det än handlar om. Man kan idag få en hel utbildning online samt att man på många olika plan har möjligheten att helt och hållet jobba online med olika typer av tjänster. Med all denna teknik så har det även kommit hur många olika prylar som helst. Det känns nästan som en djungel eftersom det finns typ hur många märken och modeller som helsy av alla mobiler, plattor och andra prylar som kanske smartklockor och annat. Med all denna teknik och produkter som finns online så har vissa kanske svårt att faktiskt känna sig säker online. Men det finns företag som erbjuer olika typer av virusskydd för både datorer, mobiler och plattor. ClevGuard erbjuder en tjänst som skyddar datorer och mobiler från spionage. 

Är produkterna värda sitt pris hos ClevGuard? Kommer jag verkligen att kunna känna mig säker om jag använder mig av denna tjänsten, och kommer jag att veta att mina barn är säkra online?  Hur fungerar egentligen produkter som företaget säljer? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa recensioner som andra personer har skrivit inne hos oss på OmdömesStalle. 

Mer information om ClevGuard
ClevGuard är ett företag som har funnits på online marknaden under några års tid och de kommer ursprungligen från England där de har sitt huvudsäte. De erbjuder online olika typer av appar som sedan ska motverka att mobiler eller datorer blir monitorerade av någon eller något. Företaget driver idag inte någon typ av fysisk verksamhet utan är verksamma online via sin hemsida. ClevGuard erbjuder olika tjänster som kan laddas ner och användas i olika länder runt om i världen. 

Det som ClevGuard erbjuder sina kunder
ClevGuards tjänst fungerar som en prenumeration där personer kan betala en fast avgift i månaden eller året för att ha tillgång till tjänsten. Sedan kan en app laddas ner till mobilen eller datorn som sedan då ska säga till ifall den upptäcker något misstänksamt. Själva tjänsten kan användas i cirka 200 olika länder världen över och för tillfället har företaget 400 000 registrerad användare. Skulle det vara så att en kund bestämmer sig för en tjänst, betalar för den och sedan provar använda den och sedan inte alls känner sig nöjd, så har hen möjligheten att få tillbaka sina pengar inom 30 dagar. Då en app har fått en uppdatering kan en kund uppdatera den kostnadsfritt. 

Hur kunderna kan kontakta kundtjänsten hos ClevGuard
Skulle det möjligtvis vara så att kunderna undrar över något och skulle vilja få sina frågor besvarade så så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos ClevGuard genom att skicka e-post, ringa till dem eller chatta med dem live, kunden kan då komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om en sån redan finns eftersom det troligtvis leder till att ärendet löses snabbare. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten och sedan går ärendet vidare. 
 
Har du varit kund hos ClevGuard vid något tillfälle i ditt liv? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om själva hemsidan, om deras programm var enkelt att både ladda ner och sedan använda och även om du skulle ty dig till dem igen eller til något annat företag. 


Hur man handlar säkert online.