Vimla

Alla recensioner

Vimla

83% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

E
Erik
Vimla som går i telenors nät har fungerat förvånansvärt bra för mig, alltid bra nät och lågt pris. Jag har förstått att många haft problem med support, och det kan vara bra att ha i bakhuvudet att ...Läs vidare
A
Abdurrahman Ismail Giumale
Folk verkar vända sig hit när de har problem och försöka reda ut sina problem här. Jag däremot har haft 0 problem med dem, trevlig kundtjänst som kan nås på Facebook. Tog 2 dagar för kortet att akt...Läs vidare
E
Erik Jonsson
Har använt vimla senaste månaderna inga problem, funkar felfritt. Har ej behövt kontakta support. Gå in här för att 10kr rabatt: vimla.se/?202106162055498851Läs vidare
K
Krister
Allt funderar mycket bättre nu, Man har en chat som är mycket bra och informationen på deras sida OK. Och sen är det halva kostnaden från Tele2.Läs vidare
A
Andreas Mårtensson
Alltid gillat Vimla! Aldrig strulat. Rekommenderas! Svara så skickar jag en rabatt länk med 10 kr rabatt varje månad på deras abonnemang. Läs vidare

Alla recensioner (6)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bra nät, lågt pris

  Vimla som går i telenors nät har fungerat förvånansvärt bra för mig, alltid bra nät och lågt pris. Jag har förstått att många haft problem med support, och det kan vara bra att ha i bakhuvudet att de endast har mail och chat-support. Jag har dock aldrig haft några problem.

  De erbjuder även tipsrabatt, följder du min länk nedan får 10kr/månad extra rabatt permanent;
  www.vimlatipslank.se


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  BÄST I ALLT

  Folk verkar vända sig hit när de har problem och försöka reda ut sina problem här. Jag däremot har haft 0 problem med dem, trevlig kundtjänst som kan nås på Facebook. Tog 2 dagar för kortet att aktiveras efter att stoppat in den.

  RABATT FÖR VIMLA
  Missa inte rabatten(använd länken nedan):
  vimla. se/ ?202106162055498851


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  RABATT

  Har använt vimla senaste månaderna inga problem, funkar felfritt. Har ej behövt kontakta support.

  Gå in här för att 10kr rabatt:
  vimla.se/?202106162055498851


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Flyttade från Tele2

  Allt funderar mycket bättre nu,
  Man har en chat som är mycket bra
  och informationen på deras sida OK.
  Och sen är det halva kostnaden från Tele2.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Vimla

  Alltid gillat Vimla! Aldrig strulat. Rekommenderas! Svara så skickar jag en rabatt länk med 10 kr rabatt varje månad på deras abonnemang.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bara massa strul

  Fick hem deras "super bra 2.0 kort" provade i olika telefoner, följde deras guide, startade om telefonerna men inget av de 2 korten jag provade fungerade. Tog väldigt länge att få dom levererade och kunde inte ringa, smsa eller använda mobildata under snart 2 månaders tid. Skulle aldrig rekommendera denna operatör.


Andra personer tittade också på

Logo Halebop

Halebop

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Telness

Telness

0 recensioner

Nuförtiden har de allra flesta en mobil, och för att kunna ringa och använda internet med mobilen måste man även ha ett m...

Logo Chilimobil

Chilimobil

0 recensioner

En mobil har nästan de flesta av oss. Men för att faktisk kunna använda våran mobil så måste vi ju även ha et...

Logo katshing

katshing

0 recensioner

Så gott som alla har en mobil nuförtiden, men det är inte bara mobilen man behöver utan man behöver ju även ha ett a...

Vimla

Om Vimla
Vimla erbjuder mobilabonnemang som och grundades och lanserades år 2014. Sedan dess har de lärt sig massor, de har lärt sig att de känns bättre att donera pengar till välgörenhet och att ha svenska kunder är ett sätt att växa med sitt företag riktigt fort. Företaget försöker att störa sina konkurrenter genom att lansera nya saker eftersom folk blir störda då det kommer nya saker på marknaden eftersom de vill gå i sina gamla banor hela tiden. Alla som jobbar på Vimla är passionerade om sitt arbete och de anser sig vara ett litet team med stora drömmar. 

Vad erbjuder Vimla?
Vimla är Sveriges mest användarvänliga mobiloperatör, det är i alla fall företaget mål och vad de strävar efter. Vimla anser att mobiltelefoni ska vara schysst och smidigt, utan några dolda avgifter och bindningstider, det som Vimla erbjuder är både ärligt och öppet. Grunden till Vimlas abonnemang är enkelt, om du väljer att ta Vimlas abonnemang kommer det inte att tillkomma någon uppsägningstid eller bindningstid. Du kommer även att få bra täckning eftersom de använder sig av Telenors nät som ger dig full hastighet. Du har även möjligheten att bygga ditt eget abonnemang genom att själv välja hur mycket du vill surfa och om du vill ändra något angående ditt abonnemang kan du enkelt logga in i appen eller på hemsidan för att ändra något. Sist men inte minst kan du även välja att spara surf hos Vimla, du kan spara upp till 100 GB surf i upp till 12 månader och använda den då det behövs. 

Om du känner att du vill byta ditt abonnemang till Vimla går det väldigt lätt att göra det. Om du vill behålla ditt gamla nummer kan du enkelt flytta ditt nummer genom att fylla i ditt nummer när du gör en beställning hos Vimla. Du kan även ha full koll på dina betalningar till Vimla och de erbjuder flera olika betalningsalternativ så att du själv kan välja vad som passar dig bäst. Om du har Vimla som operatör och du vet att du ska ut och resa måste du först aktivera tjänsten ”utlands- och betalsamtal” och då kan du ringa från utlandet. Beroende på vart du ska resa gäller de olika priserna, på hemsidan kan du läsa mer ingående om vad de kostar i de olika länderna. 

Kontakta Vimla
Har du några frågor till Vimla kan du kontakta dem på några olika sätt, du kan skicka mejl till dem, chatta med dem under vardagar och du kan även ställa din fråga i deras forum. Om du har ett mer brådskande ärende kan du välja att chatta med dem men om du skickar mejl kommer du att få svar vanligtvis inom 5 arbetsdagar. Vimla följer alltid Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och vid eventuell tvist kan du få ditt ärende prövat utav dem. 

Har du bytt abonnemang till Vimla?
Skriv då en egen recension om Vimla och berätta vad du tycker om deras erbjudanden och abonnemang. 

Reklamfilm från Vimla, "ringer du med Vimla har du alltid en ursäkt".