Ownit Omdöme: Läs & dela recensioner i Sverige

Alla recensioner

Ownit

27% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

P
Peter Nilsson
Hej, vill bara uppmärksamma att Ownits kreditprövning ej godkänner nya kunder med inkomst på 45.000 kr/mån som precis blivit godkända för ett hyreskontrakt i första hand, enligt hyresvärdens kredit...Läs vidare
L
Lars Viksten
Undvik. Stora och ofta driftstörningar, långa ledtider för åtgärda problem. Massa fel information och olika svävande svar beroende på vem som svarar.. Samt Upp till 3 timmars vänte tid i telefonkö....Läs vidare
C
Claudia
Undvik Ownit! Bredbandet fungerade inte. Felsökning visade att felet inte låg här utan hos dem. De kan inte meddela när en tekniker kommer. Tekniker kommer inom fem arbetsdagar, vilket betyder att ...Läs vidare
R
Rimvidas Tchepoulis
Arbetat på nordens största gaming-center med Ownit som leverantör. För just denna anledning valde jag att ha dem i min bostad. Under bara 2 månaders tid har jag haft massiva problem med Ownit. Kan ...Läs vidare
J
Josefin
Värdelösa!! Bredbandet fungerade inte på en hel dag vilket gjorde att jag inte kunde arbeta. De visste inte vad det berodde på och skyllde på min router. Det visade sig vara en avgrävd kabel och de...Läs vidare

Alla recensioner (15)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ingen

  Hej, vill bara uppmärksamma att Ownits kreditprövning ej godkänner nya kunder med inkomst på 45.000 kr/mån som precis blivit godkända för ett hyreskontrakt i första hand, enligt hyresvärdens kreditkontroll för hyror i nyproduktion.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bredband

  Undvik. Stora och ofta driftstörningar, långa ledtider för åtgärda problem. Massa fel information och olika svävande svar beroende på vem som svarar.. Samt Upp till 3 timmars vänte tid i telefonkö. Varit utan bredband denna gång i 3 dygn och de svarade att det kan ta ytligare upp 5 arbetsdagar. De kan inte prioritera trots arbetar hemifrån, de kan inte kontakta nätägare direkt och aldrig priotera felanmälan . Behöver du stabilt och pålitligt bredband! är detta inte rätt bolag. Prova på egen hög risk!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bredband

  Undvik Ownit! Bredbandet fungerade inte. Felsökning visade att felet inte låg här utan hos dem. De kan inte meddela när en tekniker kommer. Tekniker kommer inom fem arbetsdagar, vilket betyder att man inte kan jobba på den tiden. När man skriver en dålig recension ringer dem och vill göra samma felsökning igen, kan fortfarande inte ge några besked. När ens förening använder ownit betyder det att man inte kan välja annan leverantör så de har inget incitament att leverera tjänsten.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Ett skämt

  Arbetat på nordens största gaming-center med Ownit som leverantör. För just denna anledning valde jag att ha dem i min bostad. Under bara 2 månaders tid har jag haft massiva problem med Ownit. Kan börja med att säga att kundservicen är inte den bästa, många fall när man ringer in till dem och ber om att bli uppringd, så struntar de flesta fallen. Deras ''Ownit App'' är ett skämt där den meddelar att ''Teknikern'' kopplar upp sig men i självaverket väntar du på inget.

  Under dessa problem meddelade jag att interneten ej finns och att min arbetsdata är uppkopplad med fasta linjen. De påstår att ''Allt är grönt på min sida'' och att det är min hårdvara som måste vara fel på.
  Man får ingen hjälp ifrån dem, lyckligtvis har jag jobbat på IT-bolag och problemet fick JAG själv lösa. Dessa personer kör samma typ av svar som alla andra bolag gör -

  *Har du startat om routern?
  *Koppla ur etc. etc

  Om Du som tekniker/support ska ge servis se då till att ge full service.
  Jag vart tvungen att flusha router loggen genom CMD på datan. detta skall vara ett av stegen då ERA ''Tekniker'' skall kunna.

  Slutsatsen är, Vill du ha bra service först och främst, bra internet? Bind dig hos någon annan än Ownit!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Bredband

  Värdelösa!! Bredbandet fungerade inte på en hel dag vilket gjorde att jag inte kunde arbeta. De visste inte vad det berodde på och skyllde på min router. Det visade sig vara en avgrävd kabel och den kompensation jag skulle få för en hel dag utan bredband var 6 kr!!! Sjukt otrevlig kundservice har de som inte vet vad trevlig el service betyder.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Usel kriskommunikation

  Informerar inte om en driftstörning och ger ingen återkoppling om när problemet kan tänkas vara löst. Kanske dags att bli lite bättre på kriskommunikation i dessa tider, Ownit? Noll stjärnor på alla punkter för att ni är så sämst.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Omodernt och krångligt

  Känns oseriöst.
  Mycket sladdar och dyrt med extra box till tv . Inte prisvärt.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Missnöjd


  Missnöjd.

  Jag blev kund hos Ownit för ca 2 mån sedan. I samband med kampanjtidens slut fick jag ett mejl från Ownit, där det informeras att man höjer månadsavgiften med 13%. Vidare skriver de att prishöjningen gäller samtliga operatörer.

  Det visar sig inte stämma när jag väl undersöker saken.

  Jag kommer förmodligen att säga upp mitt avtal. Förstår inte hur ni kan behandla era nya kunder så här.

  Inte OK.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Absolutely Terrible in every manner

  Absolutely terrible experience with this company. The promised service didn't deliver from day one. To get in contact with the support service, I had to wait at least an hour. It has until this date been one month since I complained and still has Ownit to do anything. They have offered no follow-up emails, no technicians, nothing to solve the problem with the connection. Absolutely dreadful company policy and I would not recommend this firm to my worst enemy.

  Update; since the reply from Ownit I have been informed my case won't be handled for another five workdays. This is the fifth time I've been told this after waiting in a total of seven hours in line to reach customer service. Ultimately, resulting in over a month of complete passive behavior from Ownit.

  Second update; It has now passed seven weeks since I reported the problem with a serious connection problem which makes it impossible to utilize the service. Nothing has happened from Ownit, absolutely nothing! Even the staff I've been talking to, after waiting for hours in the queue, doesn't offer an explanation why the constant passivity. The worst company I have ever come across and I can only warn others to avoid this one. Chose Comhem, another service provider, or simply live without wifi. Everything is better than being reliable on Ownit.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Akta er för Ownit

  Jag ska dela med mig av hur Ownit behandlar mig som kund.
  Bytade till ownit vid en kampanj som dök upp 2017 via Bjärekrafts fiber. Enkelt att byta i portalen och tjänsten funkade. Däremot fungerar det inte med ownit och fakturering...
  När jag försökte säga upp tjänsten p.g.a flytt var det inte möjligt för mitt abonnemang var inte registrerat rätt enligt ownit. Jag har skickats runt mellan chatt, telefon och mail med vad de kallar kundservice...
  Ingen har kunnat lösa det. Trots att jag till slut trodde jag fått avslutat tjänsten låg den kvar och nya ägaren till huset kunde inte koppla in sin tjänst på grund av ownit och att de misslyckats avsluta. Sen började faktura helvetet med detta företag. Kundservice säger att tjänsten är avslutad och att jag inte blivit fakturerad på 3 år så nu kommer det en slutfaktura. Fakturan kommer med en klumpsumma på närmare 10 000:-, jag ber att få kontakt med ansvarig chef men de kör med tystnad och svarar inte förrän efter påtryckningar både via mail, chatt och Messenger och då bara av ”Acke” på kundservice. Jag bad inte om Acke, jag bad om någon ansvarig.
  Ni kan säkert leverera en internettjänst ownit, men hantera kunder och vara en vänlig leverantör när det trots allt är ni som gjort fel och inte har bra rutiner för faktura och uppsägning där har ni otroligt långt kvar.


Andra personer tittade också på

Logo Mjuk

Mjuk

0 recensioner

Recensionerna inom branschen:Recensioner spelar en viktig roll inom alla branscher och hjälper konsumenter att fatta informerade beslut. Oavse...

Logo Halebop

Halebop

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Fello

Fello

2 recensioner

Recensioner inom branschenInnan man gör ett köp eller använder en tjänst är det vanligt att man vill få en uppfattni...

Logo Atlas VPN

Atlas VPN

1 recensioner

Recensioner om Atlas VPNPå den här sidan kan du hitta och dela recensioner, åsikter och erfarenheter om Atlas VPN. Här kan du...