Boxer

Alla recensioner

Boxer

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Halebop

Halebop

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo TELE2

TELE2

0 recensioner

I dagens samhälle, är vi nästan ständigt uppkopplade. Vi har våra mobiltelefoner bredvid oss dygnet runt ifall någo...

Logo DAZN

DAZN

0 recensioner

Väldigt många är sportintresserade, av väldigt många olika sporter. Fotboll är ett exempel på en sport som &a...

Logo Bluehost

Bluehost

0 recensioner

Nuförtiden sker allting online, det har nästan ingen skillnad alls vad det handlar om. I dag handlar man all mat, alla kläder och al...

Boxer

Bredband och abonnemang, kanske tråkigt att lägga pengar på men dom allra flesta vill ju ha bra surf i mobilen och internet hemma som klarar av i princip vad som helst. Under de senaste 10-15 åren så har ju verkligen internet och all teknik tagits till en helt ny nivå där det idag är möjligt att få allting gjort online. Alla produkter man kan tänka sig kan man beställa på några knapptryck samt man kan få hjälp med alla tjänster som finns, men för att göra detta behöver man ju en uppkoppling. Boxer är ett företag som erbjuder TV-abonnemang samt bredband

Varför ska man välja Boxer när det finns så många olika företag där ute? Vad är för- och nackdelarna med de produkter som Boxer erbjuder? Här på OmdömesStälle har vi valt att samla omdömen och erfarenheter om olika företag. 

Mer om Boxer
Det som företaget Boxer gör är att de marknadsför, distribuerar och administrerar kanaler samt sänder abonnemang-TV till kunder som befinner sig i Sverige. Under 2016 I oktober gick företaget Boxer med i Com Hem Group samt att sedan 2018 ingår Boxer i Tele2 koncernen. I sitt sortiment har Boxer ett kanalantal på 70, och vissa av dem sänds okodade vilket innebär att de är fria att ta emot utan abonnemang. De olika produkterna som företaget erbjuder kan införskaffas direkt via deras egen hemsida, men de har även återförsäljare runt om i landet som erbjuder av dem. 

Det som erbjuds hos Boxer
Boxer erbjuder sina kunder två olika typer av bredband och det är antingen bredband100 eller bredband250. Med bredband100 är det möjligt att streama olika filmer och serier, surfa och kolla på TV i högre uppladdningshastighet. Däremot är bredband250 skapad för de personer som behöver riktigt hög kapacitet, tex personer som spelar online spel. När det kommer till de olika TV abonnemangen som företaget erbjuder så finns det 4 olika alternativ där priserna varierar men även kanal antalet. Priserna varierar mellan 99 kr i månaden och upp till 189 kr i månaden. Oberoende vilket alternativ som väljs så finns det inga startavgifter. Då ett inköp görs på ett TV-abonnemang så har även kunden möjligheten att lägga till en prenumeration på C-More. 

Boxer erbjuder även sina kunder olika typer av paket där det ingår bredband, TV och Play. Vid funderingar angående något har Boxer en kundtjänst som kan kontaktas antingen via e-post eller telefon och den är öppen under vanliga arbetsdagar och tider. 

Åsikter om Boxer
Har du någon erfarenhet om antingen ett bredband eller ett abonnemang som Boxer erbjuder, eller kanske till och med båda två? Om du har det så skulle du kanske kunna ta en liten paus i ditt TV tittande och skriva en recension här inne hos oss på OmdömesStälle. Vi tar väldigt gärna emot ärliga och oberoende recensioner om en massa olika företag som finns där ute, och i detta fallet vill vi göra dina tankar och åsikter om Boxer och de produkter/tjänster som de erbjuder.  


Video på vad Boxer erbjuder sina kunder.