Fello

Alla recensioner

Fello

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

C
Caroline R
Kund sedan mars 2020. Billigt abonnemang. Inte haft några som helst problem. Allt har fungerat smidigt. Varit i kontakt med kundtjänst för att stänga av röstbrevlådan: inga problem. Var i kontakt m...Läs vidare
M
Mattias Ljungqvist
(Detta är enda gången jag ger ett riktigt dåligt omdöme till ett företag. Mest för att andra inte ska råka ut för samma sk*t som jag gjorde. Tyvärr finns inget lägre betyg än 0) Efter uppmaning ...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Nöjd

  Kund sedan mars 2020. Billigt abonnemang. Inte haft några som helst problem. Allt har fungerat smidigt. Varit i kontakt med kundtjänst för att stänga av röstbrevlådan: inga problem. Var i kontakt med dem igen för att aktivera rabatt: gick utmärkt. Bra täckning: Telias nät.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Skickligt kamouflerat Lurendrejeri

  (Detta är enda gången jag ger ett riktigt dåligt omdöme till ett företag. Mest för att andra inte ska råka ut för samma sk*t som jag gjorde. Tyvärr finns inget lägre betyg än 0)

  Efter uppmaning från fellos (via Facebook), så har jag nu varit i kontakt med deras kundtjänst under en förhållandevis längre tid.
  Jag har ärligt talat aldrig någonsin varit med om en sämre kundtjänst. Hur är det med kompetensen hos era medarbetare egentligen? Pratade med en som kallar sig

  My som verkar ha fått ett slag i huvudet. För hon förstår inte ens vad man beskriver så fort det är baserat på fakta istället för subjektivitet
  Detta slutar med att jag byter operatör och bestrider kommande faktura från er.
  En sak kan jag dock ge er … Ni kamouflerar er ovanligt bra i förhållande till andra blufföretag, eftersom ni ändå levererar fram till att man hör av sig till kundtjänst.
  Det är aldrig okej att dra mer pengar från kundernas kort än vad den tjänst man som kund betalat för kostar, och sedan inte korrigera eller ens acceptera en bestridan när man uppmärksammar kundtjänst om vad som hänt.

  Missförstånd kan ske, men Fello har satt detta i system.
  Kolla bara runt på Google vad deras missnöjda kunder säger. Nästan 90% handlar om bedrägeri, där det är uppenbart att Fello stulit pengar från kunden.

  Härmed uppmanar jag alla som blivit blåsta ekonomiskt av Fello, att skriva ut er upplevelse offentligt. Det är enda sättet att bli av med blufföretagen som finns på marknaden idag.
  Några har vi redan blivit av med, men Fello kamouflera sig tyvärr ovanligt bra. Men en bluff är alltid en bluff, oavsett hur mkt företaget ifråga vill påstå nåt annat.


Andra personer tittade också på

Logo Halebop

Halebop

1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Boxer

Boxer

0 recensioner

Bredband och abonnemang, kanske tråkigt att lägga pengar på men dom allra flesta vill ju ha bra surf i mobilen och internet hemma ...

Logo TELE2

TELE2

0 recensioner

I dagens samhälle, är vi nästan ständigt uppkopplade. Vi har våra mobiltelefoner bredvid oss dygnet runt ifall någo...

Logo Chilimobil

Chilimobil

0 recensioner

En mobil har nästan de flesta av oss. Men för att faktisk kunna använda våran mobil så måste vi ju även ha et...

Fello

Fello är ett företag som erbjuder flexibla mobilabonnemang som är lätta att förstå. Hela företagsidén började då Lisa bytte till ”marknadens billigaste abonnemang”, men hon blev otroligt besviken då hon fick hem första fakturan, istället för att hennas kostnader sänktes blev de högre än någonsin i. Detta hände 2013, då pluggade fortfarande Lisa och John var inne i en helt annan bransch. Affärsidén blev att de ville vara en mobiloperatör som behandlar sina kunder som vänner, en operatör utan finstilta texter, krångliga villkor och asterisk-stjärnor. John och Lisa bokar ett möte med Telia och efter det följde 12 månader av hårt arbete, gråt, skratt och sömnlösa nätter, men hela det ledde till Fello. John och lisa brinner för kundservice och de gav sig in i en bransch som är dominerad utav jättar, men vision är och har alltid varit att förändra hela branschen. 

Vad erbjuder Fello
Fello erbjuder mobilabonnemang med schyssta villkor och sunt förnuft. Företaget erbjuder några olika abonnemang men oberoende vilket du väljer får du fria samtal och SMS inom Sverige. Det är aldrig någon bindningstid som gäller eller uppsägningstid, hos Fello kan du stanna om du vill men det är inte ett måste. Det finns fem olika mobilabonnemang att välja mellan, på hemsidan kan du läsa tydligt om alla de olika erbjudandena och välja det som passar dig bäst. Vill du byta abonnemang men ändå hålla ditt gamla telefonnummer går det även utmärkt, när du startar ett nytt abonnemang ska du välja om du vill ha ett nytt nummer eller hålla ditt gamla, själva nummerflytten kommer att ta cirka 1–2 arbetsdagar. Efter det kommer ditt nya SIM – kort komma hem i posten innan god tid innan ditt nya abonnemang startar och då behöver du byta SIM-kort i din mobil. 

Om du är student, under 18 år eller över 55 år finns det några speciellt utvalda abonnemang som är extra prisvärda. Fello erbjuder även att du kan spara upp till 25GB oanvänd surf och använda det senare när det behövs lite extra. 

Klagomålshantering hos Fello
Som alla andra företag vill även Fello att du ska vara nöjd, och skulle du inte vara det ska du ta och kontakta dem och berätta varför du inte är nöjd. Om det blir tvist mellan en kund och Fello angående avtalet sak det avgöras av allmän domstol med tillämpning av svensk lag. Om du som kund känner att du vill ta ditt problem prövat har du möjligheten att få det av Allmänna Reklamationsnämnden. Om du har några andra frågor som inte gäller ett klagomål eller reklamation kan du läsa de oftast ställda frågorna på hemsidan, men du kan även ringa dem på telefon eller skicka mejl till dem och då kommer du att få svar inom 24 timmar. 

Vad tycker du om Fello?
Har du bytt ut ditt abonnemang till Fello? Skriv då en egen recension om företag, vad du tycker, hur allt fungerar och om du är nöjd att du bytt ut ditt abonnemang.