100% Skulle handla här igen

I rampljuset: vad säger våra kunder? Skriv en recension

C
Caroline R
Kund sedan mars 2020. Billigt abonnemang. Inte haft några som helst problem. Allt har fungerat smidigt. Varit i kontakt med kundtjänst för att stänga av röstbrevlådan: inga problem. Var i kontakt m...Läs vidare
L
Lena Strömstedt
Jag bytte operatör. Från Teletvå till Fello. Och det ångrar jag absolut inte. Riktig service, och trevligt bemötande. Till mycket bra priser. Jag säger... Tack för all din hjälp Bianca . Med e- sim...Läs vidare

Recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Nöjd

  Kund sedan mars 2020. Billigt abonnemang. Inte haft några som helst problem. Allt har fungerat smidigt. Varit i kontakt med kundtjänst för att stänga av röstbrevlådan: inga problem. Var i kontakt med dem igen för att aktivera rabatt: gick utmärkt. Bra täckning: Telias nät.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Simkort

  Jag bytte operatör. Från Teletvå till Fello. Och det ångrar jag absolut inte. Riktig service, och trevligt bemötande. Till mycket bra priser. Jag säger... Tack för all din hjälp Bianca . Med e- simet till min nya mobil.


Andra personer tittade också på