DAZN

Alla recensioner

DAZN

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Boxer
Boxer
0 recensioner

Bredband och abonnemang, kanske tråkigt att lägga pengar på men dom allra flesta vill ju ha bra surf i mobilen och internet hemma ...

Logo Halebop
Halebop
1 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Fello
Fello
2 recensioner

Fello är ett företag som erbjuder flexibla mobilabonnemang som är lätta att förstå. Hela företagsidén b&...

DAZN

Väldigt många är sportintresserade, av väldigt många olika sporter. Fotboll är ett exempel på en sport som är väldigt populär och de största matcherna fyller läktarna på nolltid. Men givetvis är inte endast fotboll den endast sporten, för ofta kan det vara så att man inte är intresserad att kolla på en lagsport utan mer där man hejar på en endaste person. Dessa typer av sporter är t.ex. nästan alla grenar inom friidrott, simning men även boxning eller brottning. Boxning är en väldigt stor sport med mycket pengar inblandade, dels för att det finns så många som är intresserade av det. DAZN är ett företag som har en hemsida som går under samma namn, och det som de erbjuder är en prenumerationstjänst där man har möjligheten att följa med olika boxningsmatcher och andra dokumentärer. 

Kommer jag med DAZN endast att kunna se matcher med internationella spelar, eller finns det även nordiska eller till och med svenska matcher med i appen? Kan jag avbryta min prenumeration när som helst om jag märker att jag inte finner något intressant matcher längre? Här inne hos oss kan du kanske få svaren till dessa frågor genom att endast läsa andra personers recensioner

Mer info om DAZN
DAZN är som sagt en streamingtjänst som fungerar som en prenumeration som visar matcher som går i realtid via sin app. För att kolla på matcherna behöver man varken kabel eller satellit utan det är endast att påbörja en prenumeration. Tjänsten DAZN är idag tillgänglig i 200 länder och de finns tillgängliga i länder i hela världen. Matcherna som de erbjuder är från flera olika länder och i appen är det möjligt att se från vilket land en specifik match just kommer ifrån. 

DAZN är tillgänglig att använda direkt som en app i TV, men även i mobilen eller surfplattan, via datorn eller via någon konsol som t.ex. PlayStation eller Xbox. 

Det som erbjuds hos DAZN
Företaget har valt att just endast erbjuda innehåll som har med boxning att göra, men i appen har de även samlat äldre klassiska matcher samt dokumentärer om olika boxare och boxningsvärlden. Det är möjligt att avbryta prenumerationen när som helst och prenumerationen kostar $1.99 i månaden. Själva appen finns endast på engelska och inte på något annat språk. Det finns olika betalningsmetoder att välja mellan som t.ex. kredit- eller bankkort eller via PayPal mm. Inne på hemsidan finns flera av de oftast ställda frågorna redan besvarade men kundtjänsten kan även nås via e-post. 

Tankar och åsikter om DAZN
Skulle du säga att du har någon typ av erfarenhet av att sitta uppe och kolla på matcher via tjänsten DAZN? Om du har det så kan väl du ta en liten paus i ditt tittande och bara på några minuter skriva en egen recension om företaget. Berätta om du tycker att det är värt att betala för matcherna, om du gillar själva appen och om den är enkel att använda och om du skulle tipsa om appen till andra som kanske är boxningsintresserad. 


Intervju med en boxare.