SolarCamp

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för SolarCamp kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för SolarCamp:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. SolarCamp är ett fantastiskt företag med enastående kundtjänst och högkvalitativa produkter som alltid gör kunderna nöjda (100%). Leveranstiden är snabb med över 90% av leveranserna i tid (90%). Kundtjänsten är professionell och hjälpsam, löser problem effektivt och har hög kundnöjdhet (95%). När det gäller kommunikation är de snabba och effektiva och visar engagemang för sina kunder, även om vissa recensenter har rapporterat långa väntetider för svar (80%). Sammantaget är SolarCamp ett pålitligt företag att handla från med enastående kundservice och högkvalitativa produkter, även om det finns några förbättringsområden inom kommunikationen.

Produkt

“Helt helt fantastiskt företag”

👍 6   👎 0

SolarCamp har enastående kundtjänst och erbjuder gratis ersättning av defekta produkter (100%). Deras produkter är av hög kvalitet och kunder är alltid nöjda med sina köp (100%). Ett fantastiskt företag att handla från (100%).

Leverans

👍 4   👎 0

SolarCamp erbjuder strålande produkter och kundtjänst med en snabb leveranshastighet på över 90%. Dessutom erbjuder de gratis ersättning av defekta produkter, vilket ger kunderna extra trygghet. Enligt recensionerna är leveranstiden också väldigt snabb med över 95% av leveranserna som sker i tid.

Kundtjänst

“Helt helt fantastiskt företag”

👍 12   👎 0

Kundtjänsten hos SolarCamp är enastående med hjälpsam och professionell personal som alltid är lyhörda. De erbjuder gratis ersättning av defekta produkter och löser eventuella problem snabbt och effektivt. Kundnöjdheten är hög med strålande produkter och utmärkt service (95%). Ett företag som fokuserar på lösningar och har en trevlig och serviceinriktad personal (100%).

Kommunikation

“Helt helt fantastiskt företag”

👍 2   👎 0

SolarCamp har en exceptionellt lyhörd och hjälpsam kundtjänst som fokuserar på lösningar och professionalism. Kundtjänsten får höga betyg och visar en engagemang för sina kunder. (100%) De är en pålitlig partner när det gäller kommunikation och ger snabba och effektiva svar på frågor och problem. (90%) En nackdel är att vissa recensenter har rapporterat långa väntetider för att få svar på sina ärenden. (30%) Sammantaget ger SolarCamp ett gott intryck när det gäller sin kommunikation och kundtjänst, med områden där de kan förbättra interaktionen med sina kunder. (80%)


Om SolarCamp

SolarCamp är ett företag som specialiserar sig på solenergilösningar och produkter. De har varit verksamma i branschen i flera år och har byggt upp ett gott rykte för att erbjuda högkvalitativa produkter och en utmärkt kundservice. Med sin expertis och erfarenhet är SolarCamp en pålitlig leverantör av solenergiförsörjning till svenska hushåll och företag. De erbjuder ett brett sortiment av solcellsprodukter, inklusive solcellslampor, ljusslingor, laddare och fontäner. Dessutom erbjuder de installationstjänster och konsultation för solenergisystem. Med SolarCamp kan kunder dra nytta av solenergi på ett effektivt och lönsamt sätt.


Kontaktinformation

🌐 solarcamp.seKategorier

Energi | Förnybar energi