SolarCamp

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för SolarCamp kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för SolarCamp:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. SolarCamp har en exceptionellt lyhörd och hjälpsam kundtjänst som fokuserar på lösningar och professionalism. Kundtjänsten får höga betyg och visar en engagemang för sina kunder. (100%) De är en pålitlig partner när det gäller kommunikation och ger snabba och effektiva svar på frågor och problem. (90%) En nackdel är att vissa recensenter har rapporterat långa väntetider för att få svar på sina ärenden. (30%) Sammantaget ger SolarCamp ett gott intryck när det gäller sin kommunikation och kundtjänst, med områden där de kan förbättra interaktionen med sina kunder. (80%)

“Helt helt fantastisk företag”

👍 2   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Riitta - 13 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Helt helt fantastisk företag