Skincity

20 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.8 för Skincity kommer från 20 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Skincity:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Skincitys webbplats erbjuder ett stort sortiment men har problem med långa leveranstider och höga priser (70%). Beställningsprocessen är smidig och enkel men det finns oklarheter kring vissa beställningar (50%). Vissa kunder har upplevt oseriösa företagspraktiker och dålig kundservice, vilket kan vara avskräckande att beställa från dem (40%). Det har även förekommit klagomål på felaktig leveransinformation och uteblivna leveranser (30%). Sammantaget är det viktigt att överväga dessa faktorer innan du väljer att handla på Skincitys webbplats.

“Rekommenderar att handla från Skincity”

👍 2   👎 10

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Lisa Johansson - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Bästa hudvårdsprodukterna
  • Underbar kundtjänst med professionella tips
  • Snabba leveranser med många leveranssätt
  • Rekommenderar att handla från Skincity