Skincity

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Skincity kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Skincity:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Skincitys kundservice har en blandad kundupplevelse enligt recensionerna. Med en hög servicenivå (70%) och snabb retur och kompensation (80%) kan de erbjuda effektiv kundservice (70%). Trots detta finns det klagomål på långsam respons från kundtjänst (20%) och dålig kommunikation (30%). Kundtjänsten har dock visat sig vara hjälpsam vid reklamation (80%) och erbjuda professionella hudterapeuter för vägledning (90%). Även om vissa kunder överväger att sluta handla här på grund av brister i kundservicen, finns det också lovord om fina bemötanden och fantastisk service från vissa kunder (85%). Sammantaget verkar Skincitys kundservice vara en mix av positiva och negativa upplevelser.

👍 48   👎 85

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.