OmdömesStalle

  Recensioner Supersavertravel

  Att resa

  är något som väldigt många tycker om att göra. Det kan vara skönt att slippa vardagen och jobbet, och man vill därför sticka på en solsemester och ta det lugnt i en vecka eller två. Vissa vill även upptäcka världen och väljer därför att resa till Asien och upptäcka under ett halvår medans andra vill ta barnen med sig och åka till ett väldigt barnvänligt hotell. Oberoende vart man vill resa och av vilken orsak så måste man ta sig dit, och oftast väljer man att åka med flyg. Att åka flyg kan ofta vara lite på den dyrare sidan och det kan vara en orsak till varför man väljer att inte flyga, men det finns faktiskt företag som erbjuder flygbiljetter till billigare priser. Ett av dessa företag är Supersavertravel

  Supersavertravel.

  Mer information om Supersavertravel

  Supersavertravel är ett företag som ingår i den Svenska Resegruppen AB, vilket i sin tur ägs av Etraveli Group AB. Det har gått bra för företaget Supersavertravel och i dagsläget är de nordens ledande e-handelsbolag när det kommer till resor online. Supersavertravel är verksamma i 72 olika länder och på 6 kontinenter. Per år har företaget nästan 12 miljoner kunder och även över 4 miljoner sålda resor. Supersavertravel vill erbjuda sina kunder marknadens lägsta resor, och inne på deras hemsida kan man jämföra bland 650 flygbolag, 240 000 hotell, hyrbilar i alla dess storlekar och prisklasser samt semesterbostäder i över 90 länder.

  Vad erbjuder Supersavertravel?

  Det första man kan göra då man går in på företagets hemsida är att boka en flygresa, man kan välja om man vill ha den tur och retur, enkel resa eller till och med flera destinationer. Efter det kan man söka upp billiga flygresor och välja det som man tycker bäst själv. De allra billigaste flygen är vänliga för plånboken men de har oftast även många mellanlandningar som kräver tid. På Supersavertravel kan man filtrera om man endast vill se de flyg som inte mellanlandar, de flyg som är absolut billigaste eller flyg där man kan resa i förstaklass. Man kan även boka hotell via företagets hemsida till många ställen över hela världen.

  Om man har bokat en resa via företaget kan man även gå in på fliken ”inför resan” som finns på deras hemsida. Där kan man läsa information om olika flygplatser, hur incheckningar fungerar, olika reseguider och även vilka samarbetspartners företaget arbetar med. Om man är intresserad av resor och av Supersavertravel kan man även prenumerera på deras nyhetsbrev för att ta del av nyheter och erbjudanden.

  Hur kan man komma i kontakt med Supersavertravel?

  Om man vill komma i kontakt med företaget kan man göra det på några olika sätt, man kan antingen fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan, eller så kan man ringa dem på telefon, skicka e-post till dem och man kan även chatta med dem inne på Facebook. Företaget försöker alltid att svara inom 24 timmar på vardagar.

  Har du bokat en resa hos Supersavertravel? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  Supersavertravel
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  6
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.";baca independen review, pengalam pelanggan, masukan dan keluhan disini! Kenali toko terbaik tempat memesan (online) Anda. Semua orang sekarang memutuskan toko mana yang layak dan mana yang tidak!"

  Bra priser och snabb bokning - usel support

  Supersavertravel har en bra bokningssida och bra priser.

  Men får man problem och måste avboka eller omboka är det enligt min erfarenhet i stort sett omöjligt att få hjälp.
  Pengarna är förlorade.

  Googlar man på Supersavertravel och letar efter recensioner på fler håll ser man att tusentals kunder inte fått hjälp och har förlorat stora summor.

  Av: Roland 11-03-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  6
  rating

  Skriv din egen recension om Supersavertravel

  Din recension