OmdömesStalle

  Recensioner Supersavertravel

  Att resa

  är något som väldigt många tycker om att göra. Det kan vara skönt att slippa vardagen och jobbet, och man vill därför sticka på en solsemester och ta det lugnt i en vecka eller två. Vissa vill även upptäcka världen och väljer därför att resa till Asien och upptäcka under ett halvår medans andra vill ta barnen med sig och åka till ett väldigt barnvänligt hotell. Oberoende vart man vill resa och av vilken orsak så måste man ta sig dit, och oftast väljer man att åka med flyg. Att åka flyg kan ofta vara lite på den dyrare sidan och det kan vara en orsak till varför man väljer att inte flyga, men det finns faktiskt företag som erbjuder flygbiljetter till billigare priser. Ett av dessa företag är Supersavertravel

  Supersavertravel.

  Mer information om Supersavertravel

  Supersavertravel är ett företag som ingår i den Svenska Resegruppen AB, vilket i sin tur ägs av Etraveli Group AB. Det har gått bra för företaget Supersavertravel och i dagsläget är de nordens ledande e-handelsbolag när det kommer till resor online. Supersavertravel är verksamma i 72 olika länder och på 6 kontinenter. Per år har företaget nästan 12 miljoner kunder och även över 4 miljoner sålda resor. Supersavertravel vill erbjuda sina kunder marknadens lägsta resor, och inne på deras hemsida kan man jämföra bland 650 flygbolag, 240 000 hotell, hyrbilar i alla dess storlekar och prisklasser samt semesterbostäder i över 90 länder.

  Vad erbjuder Supersavertravel?

  Det första man kan göra då man går in på företagets hemsida är att boka en flygresa, man kan välja om man vill ha den tur och retur, enkel resa eller till och med flera destinationer. Efter det kan man söka upp billiga flygresor och välja det som man tycker bäst själv. De allra billigaste flygen är vänliga för plånboken men de har oftast även många mellanlandningar som kräver tid. På Supersavertravel kan man filtrera om man endast vill se de flyg som inte mellanlandar, de flyg som är absolut billigaste eller flyg där man kan resa i förstaklass. Man kan även boka hotell via företagets hemsida till många ställen över hela världen.

  Om man har bokat en resa via företaget kan man även gå in på fliken ”inför resan” som finns på deras hemsida. Där kan man läsa information om olika flygplatser, hur incheckningar fungerar, olika reseguider och även vilka samarbetspartners företaget arbetar med. Om man är intresserad av resor och av Supersavertravel kan man även prenumerera på deras nyhetsbrev för att ta del av nyheter och erbjudanden.

  Hur kan man komma i kontakt med Supersavertravel?

  Om man vill komma i kontakt med företaget kan man göra det på några olika sätt, man kan antingen fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan, eller så kan man ringa dem på telefon, skicka e-post till dem och man kan även chatta med dem inne på Facebook. Företaget försöker alltid att svara inom 24 timmar på vardagar.

  Har du bokat en resa hos Supersavertravel? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  Supersavertravel
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  4.6
  33% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  8
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  6.6
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Katastrofbolag!

  Mitt flyg blev inställt pga corona och flygbolaget betalade tillbaka biljettkostnaden (drygt kSek20) till Supersaver. Detta skedde i juni. Supersaver har bekräftat att de fått pengarna. Men - de vägrar betala ut pengarna till mig, med hänvisning till ”mycket arbete”, ”vi måste kolla med flygbolaget igen”, ”banktransfereringar tar tid”, ”ärendet ligger fortfarande hos flygbolaget” och andra mycket skumma och rent löjeväckande undanflykter. Snudd på kriminellt beteende. Läs gärna det stora antalet klagomål på Trustpilot (för Supersavertravel.se) gällande samma typ av problem för andra resenärer.

  Man har också en uppenbar strategi att trötta ut oss som ställer frågor, genom telefonköer på ca 1tim och vidarekoppling till undermålig indisk kundtjänst. Ingen ringer tillbaka, trots att detta utlovats vid ett flertal tillfällen. Vid skriftlig kontakt får man enbart automatgenererade standardsvar, vilka verkar skapas baserat på innehållet i förfrågan.

  Frågan är om man tappat bort pengarna, eller bara vill tjäna ränta på dom? Att sälja och ta betalt är man tydligen bra på, men att städa upp och göra rätt för sig är bevisat av underordnad betydelse. Ett mycket oseriöst företag!

  Undvik de här skojarna!
  //micke

  Av: Micke02-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Super dålig

  Ett företag som har super dålig kundtjänst. De ljuger, svarar ej och kopplar bort en om man mot förmodan kommer fram efter en mycket lång tid i telefonkön. Det tog mig flera dagar att få tillbaka pengarna trots att det var tesebyrån som inte har betalat till flygbolaget och därmed skapade problem. Ett liknande ärende tog tre mi uter att ordna hos ett annat företag. Urusel service! Aldrig mera Supersavertravel!

  Av: Edward Strasser06-06-2020
  BingoBerra13-07-2020

  Ett jävla skitföretag, detta SuperSaverTravel. Absolut pestflag, använd inte, simma hellre till USA själv. De positiva omdömena är fakeade. Läs så förstår du. Och läs de negativa, får du problem på resan, så är du fullständigt utelämnad. Och att de inte betalar tillbaka pengar för inställda flighter från pandemin, fastän flygbolaget betalat tillbaka till dem är närmast kriminellt....!! Aldrig mer Supersavertravel eller deras systerbolag i koncernen Svenska Resegruppen (Etraveli Group). Boka aldrig med SuperSaverTravel, Travelfinder, Travelpartner, Seat 24, Flygvaruhuset, Supersavertravel eller Budjet.

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  5
  rating

  Bra priser och snabb bokning - usel support

  Supersavertravel har en bra bokningssida och bra priser.

  Men får man problem och måste avboka eller omboka är det enligt min erfarenhet i stort sett omöjligt att få hjälp.
  Pengarna är förlorade.

  Googlar man på Supersavertravel och letar efter recensioner på fler håll ser man att tusentals kunder inte fått hjälp och har förlorat stora summor.

  Av: Roland11-03-2020
  Mallan17-08-2020

  Med inställda flyg bokas man om till en annan tid och får inte möjlighet att få tillbaka pengarna eller ändra destination, jo ändra destination till ett orimligt pris. Corona ställer in flyg säger dom. Men hur kan man i Corona tider tycka att man skall sitta på Arlanda i 5 timmar och vänta på sitt anslutningsflyg. Helt jävla bedrövligt. Aldrig mer Super travel.

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  6
  rating

  Skriv din egen recension om Supersavertravel

  Din recension

  FAQ

  Är Supersavertravel ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Supersavertravel. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4.6/10, med 33% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Supersavertravel?

  Supersavertravel är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Billiga Semestrar, Specialresor, Stadsresor, Sun och All inkulsive, Gruppresor, Flygbiljetter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Supersavertravel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.