OmdömesStälle

  Recensioner Supersavertravel

  Att resa

  är något som väldigt många tycker om att göra. Det kan vara skönt att slippa vardagen och jobbet, och man vill därför sticka på en solsemester och ta det lugnt i en vecka eller två. Vissa vill även upptäcka världen och väljer därför att resa till Asien och upptäcka under ett halvår medans andra vill ta barnen med sig och åka till ett väldigt barnvänligt hotell. Oberoende vart man vill resa och av vilken orsak så måste man ta sig dit, och oftast väljer man att åka med flyg. Att åka flyg kan ofta vara lite på den dyrare sidan och det kan vara en orsak till varför man väljer att inte flyga, men det finns faktiskt företag som erbjuder flygbiljetter till billigare priser. Ett av dessa företag är Supersavertravel

  Mer information om Supersavertravel

  Supersavertravel är ett företag som ingår i den Svenska Resegruppen AB, vilket i sin tur ägs av Etraveli Group AB. Det har gått bra för företaget Supersavertravel och i dagsläget är de nordens ledande e-handelsbolag när det kommer till resor online. Supersavertravel är verksamma i 72 olika länder och på 6 kontinenter. Per år har företaget nästan 12 miljoner kunder och även över 4 miljoner sålda resor. Supersavertravel vill erbjuda sina kunder marknadens lägsta resor, och inne på deras hemsida kan man jämföra bland 650 flygbolag, 240 000 hotell, hyrbilar i alla dess storlekar och prisklasser samt semesterbostäder i över 90 länder.

  Vad erbjuder Supersavertravel?

  Det första man kan göra då man går in på företagets hemsida är att boka en flygresa, man kan välja om man vill ha den tur och retur, enkel resa eller till och med flera destinationer. Efter det kan man söka upp billiga flygresor och välja det som man tycker bäst själv. De allra billigaste flygen är vänliga för plånboken men de har oftast även många mellanlandningar som kräver tid. På Supersavertravel kan man filtrera om man endast vill se de flyg som inte mellanlandar, de flyg som är absolut billigaste eller flyg där man kan resa i förstaklass. Man kan även boka hotell via företagets hemsida till många ställen över hela världen.

  Om man har bokat en resa via företaget kan man även gå in på fliken ”inför resan” som finns på deras hemsida. Där kan man läsa information om olika flygplatser, hur incheckningar fungerar, olika reseguider och även vilka samarbetspartners företaget arbetar med. Om man är intresserad av resor och av Supersavertravel kan man även prenumerera på deras nyhetsbrev för att ta del av nyheter och erbjudanden.

  Hur kan man komma i kontakt med Supersavertravel?

  Om man vill komma i kontakt med företaget kan man göra det på några olika sätt, man kan antingen fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan, eller så kan man ringa dem på telefon, skicka e-post till dem och man kan även chatta med dem inne på Facebook. Företaget försöker alltid att svara inom 24 timmar på vardagar.

  Har du bokat en resa hos Supersavertravel? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.

  Supersavertravel.

  Supersavertravel
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (29)

  2.8
  24% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  3.4
  Tjänst
  rating
  2.2
  Prissättning
  rating
  3.2
  Leverans
  rating
  2.2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Göteborg pristina

  Ni ljuger för mycket jag ska inte köpa biljett mer från supersavetravel. Ni har avbukad min biljett 5 augusti 2021. Vi köpte annan biljetter 5 stycken på 15000kr ni är en terorist företag

  Av: Vehbi04-08-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  VARNINg

  Under all kritik när det gäller information och kundtjänst. Tar betalt för tjänster som är värdelösa när man väl tex tvingas ställa in en resa. Kundtjänsten är en mardröm. Boka direkt från resebolaget.

  Av: Anna28-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Varning

  Lufthansa ändrade min flygtid hem och jag blev tvungen att kontakta supertravelsaver för ombokning. Efter 5 telefonsamtal med minst en timma väntetid/samtal till Indien med dålig telefon kvalité samt personer som knappt kunde prata engelska fick jag mot en avgift boka om tiden. Efter 4 veckor och 5 dagar före hemresan fick jag en ny tid. Men de hade bokat via Frankfurt och de hade bokat så det bara var 10 minuter mellan byten av flygplan. Provade att ringa igen men landet jag var i kostade det 25 kr/minut och efter 800 kr fattigare lade jag på och köpte en ny biljett via Lufthansa för 3500 kronor. Varning för detta bluff företag vid minsta lilla problem så är det kört. Lägg hellre på en slant och boka via ett seriöst företag.

  Av: Sören frykenstrand28-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Inställd resa

  Aldrig mer i flyga med er, vi skulle flyga till Jordanien från Arlanda till krakow polen o från krakow Polen till Amman Jordanien när vi framme i krakow upptkte vi att våran flyg är inställd vi är sex personer jag o min fru o våran barn, försökte o få kontakt med flygbolag ryanair tyvärr vi fick ingen hjälp, sen åkte vi tillbacka till Sverige med tåg o båt det kostade oss mycket, jag har ringt mer än hundra gånger o inget svar, frågan är vem ska betala våran pengar 🤔

  Av: Ayman 26-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  VARNING!!! BOKA ALDRIG MED DOM

  IDIOTER!! DOM TJUVAR BARA FOLKS PENGAR!

  Av: Fatou 10-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Dålig kundtjänst

  Blev fel när jag köpte flygbiljetter och flygplatserna blev omvända. Fått tag i kundtjänst en vecka sedan som så till mig att de ringer mig tillbaka samt att jag kommer få ny resa på mitt mejl. Inte en ända ord har jag hört sedan dess. Försöker ringa dagligen men blir typ 250 i kön och hinner inte prata med de i deras öppet tid som är från 9-13. Hemsk dåligt. Aldrig mer.

  Av: Stasha05-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Värsta jag varit med om

  Jag hade gett 0 stjärnor om det gick. Jag bokade min biljett och betalade extra för avbokningsgaranti där det stod att man skulle få tillbaka 90% av priset. Jag skulle egentligen mellanlanda i England, men med de nya restriktioner som införts pga. Covid så var jag tvungen att ändra min biljett.
  Jag står då först i kö i 1h och kommer fram till en person som säger att jag ej kan avboka min biljett och han lägger sedan på i örat på mig. Jag får sedan stå i kö i 2h till för att försöka komma fram men får inget svar.
  Jag ringer sedan dagen efter och då säger dem att jag endast får tillbaka 90% av vad flygbiljetterna kostade, alltså inget av tilläggsavgifterna som väskor, platser etc. Så totalt fick ni tillbaka 500kr av 4000kr dågarantin kostade 500kr. Nu ska vi tydligen få em rabattkod på detta som kan komma inom en vecka, vilket betyder att vi inte hinner få den innan vi ska åka.
  Fyfan säger jag bara.

  Av: Siri Bostedt 05-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  dåligaste resebyrå

  Den är det dåligaste resebyrå .
  "Varnar alla att boka resa genom supertravel".
  Min resa inställds från 13 månader idag ,
  och jag väntar fortfarande på återbetalning .
  Vi har hela tiden fortsatt kontakta och skriva till supertravel men de skriver samma sak tillbaka, att de fortfarande väntar på återbetalning från själva flygbolaget.

  Av: Mohammad Daabas02-07-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Inte betalt tillbaka pengar

  Flygbolaget har godkänt så supersaver har fått pengarna men inte gjort någonting i mitt ärende sedan i december - 20.
  Kommer aldrig mer köpa resa via detta bolag .

  Av: yvonne zingmark22-06-2021
  Araz29-06-2021

  Jag fick ej mina pengar tillbaka från Supertravel flygbolaget. Från första april i förra året. Som flygbolaget avbokat min flygbiljett. Supertravel kundtjänst svarar aldrig på vår mail. Dåligt. Dåligt

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Warning! boka aldrig mer ho er

  Fick ej att checka in på grund av ni har inte betalat mina bagage till flygbolaget!
  Onödigt stress på ett fel som jag har inte gjort.
  Försök att ringa, jag fick svar efter 30-40 min.
  På slutet de kunde inte lösa probelemt med flygbolaget. Jag var tvungen at betala mina bagage igen direkt till flygbolaget. Nu vantar jag på ett svar och återbetalning för mina bagage.
  Verkligen det är sista gång jag ska köpa mina billeter via er.
  Försöker ringer ock kolla vad händer med mina pengar för bagage men ej svar. Nu det är 48 min och ej svar fotfarande. Skickat mail men ej svar heller.
  Jag vet inte verkligen hur ni jobbar!

  Av: Taha Debdoubi11-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Pure scam. Highly illegal!

  Bought a re-bookable flight from them. The flight company changed the schedule and the only way to accept the changes or to change the travel date was to talk to the travel agent to do it. But supersavertravel.se never answers the phone calls. (Right now it's been 1 hour and 44 minutes since I am on hold and listen to nice music.) The chat is useless. Every time I try to contact them there I get a message saying that the chat is full and no more discussions can be started. They never answer the emails either. Wonder why the authorities do not do anything. Highly illegal and just unbelievable.

  Av: Constantin Dragan10-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  2
  rating

  Uselt!!

  Resa inställd för 14 månader sen pga covid 19. INTE en krona i ersättning har vi fått. Fick besked på att pengarna skulle komma i december...det är 6 månader sen men inte har det kommit in några pengar. Olagligt och riktigt uselt. Kommer aldrig att boka med detta bolag igen eller något annat bolag inom Svenska resegruppen! Ni borde skämmas!!

  Av: Pia Johansson09-06-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Supersavertravel

  Din recension

  FAQ

  Är Supersavertravel ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Supersavertravel. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2.8/10, med 24% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Supersavertravel?

  Supersavertravel är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resorkategorin, mer specifikt inom Billiga Semestrar, Specialresor, Stadsresor, Sol & All-Inclusive, Gruppresor, Flygbiljetter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Supersavertravels webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.