Interhome

Alla recensioner

Interhome

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo DFDS

DFDS

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Hotel Specials

Hotel Specials

1 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Interhome

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en veckas tid. Medans andra gör kortare resor fler gånger per år i samband med tex jobbet. men oberoende vart eller hur man väljer att resa så måste man hitta en plats att bo på under tiden då man är borta, det första valet man oftast så tänker på är att bo på hotell. Men ibland kan det kanske kännas lite tråkigt att alltid bo på hotell då man reser, så därför kan man även hyra hela hus eller stugor. Det finns många olika företag som erbjuder dessa olika boenden, både online men även fysiska resebyråer. Men ett av dessa företag som är verksamma på nätet är Interhome. 

Är husen och stugorna fräscha och snygga om man bokar via Interhome? Kommer man att bli nöjd med kundtjänsten om man kontaktar företaget och hur är det med att göra returer om man vill göra det? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner, oberoende om man har en positiv eller en negativ erfarenhet av ett företag eftersom det kan hjälpa väldigt många personer i framtiden. 

Mer information om Interhome
Interhome är ett företag som har erbjuder sina kunder olika semesterhus och stugor i över 50 år redan. Företaget grundades och lanserades under 1965 och de erbjuder sina kunder mer än 50 000 olika semesterboenden i 30 olika länder. Företaget erbjuder sina boenden i Sverige men även i många olika länder runt om i Skandinavien och Europa. 

Vad erbjuder Interhome sina kunder?
Vill man ut och resa och man väljer att boka boendet via Interhome så ska man börja med att gå in på deras hemsida. När man väl är där ska man sedan påbörja sin bokning genom att välja vart man skulle vilja åka, hur många som ska ut och resa samt när. Många väljer att boka ett hus istället för ett hotellrum eftersom det ger mer frihet, det är ingen störning från andra gäster eller hotellpersonal samt att man kan följa sina egna regler under resan. 

Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Interhome?
Är det så att man har några frågor eller funderingar och skulle vilja komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget så kan man antingen göra det via e-post eller så kan man ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar dem kan man alltid börja med att gå in på deras hemsida för att sedan läsa igenom all information och alla villkor som finns där, chansen är stor att man redan då kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man av någon anledning vilja lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta företaget för att sedan gå vidare med sitt ärende. 

Har du någon erfarenhet av Interhome? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget. 


Interhome.