OmdömesStalle

  Recensioner Hotel Specials

  Att resa

  är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en veckas tid. Medans andra gör kortare resor fler gånger per år i samband med tex jobbet. men oberoende vart eller hur man väljer att resa så måste man hitta en plats att bo på under tiden då man är borta, det första valet man oftast så tänker på är att bo på hotell. Det finns många olika företag som erbjuder olika hotell och boenden, och man kan antingen boka ett hotell genom att ringa företaget eller så kan man boka boendet smidigt via företagets hemsida. Ett företag som erbjuder sina kunder boenden och hotellrum är Hotel Specials.

  Är rummen fräscha och snygga om man bokar via Hotel Specials? Kommer man att bli nöjd med kundtjänsten om man kontaktar företaget och hur är det med att göra returer om man vill göra det? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer info om företaget Hotel Specials

  Hotel Specials är ett företag som grundades och lanserades under 2005 i Sverige och är i dagsläget verksamma i flera olika länder. Hotel Specials erbjuder sina kunder mer än 6 500 specialerbjudanden samt att de har mer än 4 500 extras i sitt sortiment. Företaget är verksamma i Europa i flera olika länder och hos dem kan man boka in hotellrum men även romantiska helger samt övernattningar på herrgårdar.

  Vad erbjuder Hotel Specials sina kunder?

  Inne på Hotel Specials hemsidan kan man bokasina resor, men man kan även se vilka resor som för tillfället är till extra pris samt att man kan se vilka resor som är sista minuten. Inne på företagets förstasida kan man även se vilka boenden som är de populäraste för tillfället. Skulle det vara så att man bokar ett boende och sedan märker att man av någon anledning måste avboka just den bokningen så kan man göra det genom en länk som man får i e-posten eller så kan man kontakta kundtjänsten. Är det så att avbokningstiden har gått ut så kan man ändå avboka sin resa men då kommer det att tillkomma en kostnad.

  Hotel Specials har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att information om olika kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man kontakta Hotel Specials?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företaget genom att antingen skicka e-post till dem, fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan eller så kan man ringa dem på telefon. Men innan man kontaktar kundtjänsten så kan man gå in på företagets hemsida för att läsa igenom svaren till de oftast ställda frågorna, chansen är stor att man då kommer att hitta svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation så ska man börja med att kontakta kundtjänsten.

  Har du bokat en resa via Hotel Specials? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Tips på olika hotel i Stockholm i Sverige.

  Äkta schlagerkärlek - Nyhetsmorgon (TV4)

  Hotel Specials
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Hotel Specials

  Din recension

  FAQ

  Är Hotel Specials ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Hotel Specials. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Hotel Specials?

  Hotel Specials är huvudsakligen aktivt i Semestrar & Resor kategorin, mer specifikt inom Specialresor, Stadsresor, Vintersport. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hotel Specials gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.