flyghjälp

Alla recensioner

flyghjälp

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Emirates

Emirates

0 recensioner

Flyg bättre – Recension om EmiratesOm företaget Emirates 1985 börjar hela historien om Emirates, då inleddes verksamhet...

Logo Skytours

Skytours

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många är intresserade av. Vissa personer tycker om att säga upp sig från jobbet...

Logo Skyscanner

Skyscanner

0 recensioner

Att resa och att upptäcka världen är en sak som väldigt många tycker om att göra, och en sak som många skulle ...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

flyghjälp

Om man ska ut och resa, och i synnerhet ut och flyga så kan det vara så att man hamnar i en situation som man inte alls hade räknat med. Detta kan tex vara att någon blir sjuk och man inte kan åka, men det kan även vara så att kanske flyget blivit väldigt mycket försenat eller att det till och med ställs in helt och hållet. Om man hamnar i denna situationen så kan man kanske bli både rädd och orolig för att man inte om man kommer att få sin resa ersatt, men det finns företag som kan hjälpa till i dessa situationer. Flyghjälp är ett företag där man kan få pengarna tillbaka om en flygresa inte blir som man tänkt sig. 

Jag vet att det finns fler olika företag som kan ersätta just mig, varför ska jag välja just Flyghjälp? Kan jag bli ersatt hela summan som jag betalat, eller bara en liten del? Se vad andra personer har för erfarenheter av företaget genom att läsa deras recensioner. 

Mer om Flyghjälp
Företaget grundades och lanserades i Köpenhamn, Danmark under 2014 och är verksamma på den skandinaviska marknaden där de hjälper personer med sina flygresor som det hänt något med. I dagsläget arbetar det 35 personer på företaget och sedan företaget start har de hjälpt cirka 140 000 passagerare med sina resor. Tjänsten som företaget erbjuder fungerar online där resenärer fyller i information om sin flygresa och kan sedan få pengar tillbaka på den. 

Tjänsten som Flyghjälp erbjuder
Tjänster är en 3-stegs process där det börjar med att resenären ska fylla i varifrån och vart hen var på väg att åka, och även vad som faktiskt hände med resan. Efter det kommer personen i fråga att bli kopplad till en juridisk handläggare där de tillsammans sedan kan gå igenom hela händelsen. Det är gratis att använda sig av tjänsten som företaget erbjuder och om det är så att Flyghjälp kan hjälpa till så kommer de att ta 30% av den återbetala summan och sedan får resenären i sin tur pengarna in på sitt konto. Det företaget Flyghjälp gör är att de tar själva ärendet och går igenom det i rätten. Från och med att resenären lämnat in sitt ärende hos Flyghjälp så får de allra flesta sina pengar inom 2 - 6 månader. Men i vissa fall kan det endast ta några veckor, och ibland upp till två år. Inne på företagets hemsida finns en “FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade, samt att Flyghjälp har en kundtjänst som är kontaktbar via mejl. 

Erfarenheter av Flyghjälp
Skulle du kunna säga att du är en person som blivit kompenserad för en flygresa tack vare Flyghjälp? Om svaret är JA på den frågan kan väl du ta och skriva en egen recension hos dem där du med dina egna ord berättar vad du tyckte om företaget och tjänsten som de erbjuder. Berätta om du tyckte att det var smidigt, om du fick dina pengar tillbaka och även om du skulle tipsa om dem. 


Video från Flyghjälp.