DFDS

Alla recensioner

DFDS

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Reseguiden
Reseguiden
0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels
0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Sunweb Ski
Sunweb Ski
0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Interhome
Interhome
0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

DFDS

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemsester med familjen medans andra vill spendera mer än 6 månader i Asien och upptäcka. Med bil och tåg kan man såklart resa, det tar lite längre men man får även se många intressanta platser på vägen. Men ett av de populäraste sätten att resa på är ändå med flyg. Det kostar inte så himla mycket, det går relativt snabbt och man behöver inte tänka på något på hela resan, endast sitta och ta det lugnt. Men det finns många personer som inte tycker om att flyga, flygredsla är väldigt vanligt och det kan ofta även vara ganska knepigt att flyga med små barn. Men det finns faktiskt ett sätt till som man kan resa på, och det är med båt. Man kan alltså ta olika färjor till olika platser och upptäcka på det viset. DFDS är ett företag som har sina egna färjor som går till olika platser i Europa. 

Mer information om företaget DFDS
DFDS är ett företag som är grundat i Danmark och de är verksamma som ett logistikföretag i nordeuropa. Företaget grundades och lanserades under 1866 och i dagsläget har de cirka 4 000 anställda och de är verksamma i 11 nordeuropeiska länder. Huvudkontret ligger än i dag i Köpenhamn i Danmark. DFDS är idag världens ledande färjeoperatör

Vad erbjuder DFDS sina kunder?
När man går in på företagets hemsida kan man välja om man vill boka en båtresa till något land i Europa, om man vill boka en hel kryssning eller så kan man kolla in andra semester erbjudanden och kampanjer. Om man vill ta med sig sitt företag och sina anställda på en resa så kan man boka en resa som är skild för grupper. Priserna då man bokar en resa hos DFDS varierar och de beror på hur många hytter som redan är utsålda och även vilket datum det är man skulle vilja resa. Under mer hektiska perioder är det även dyrare att resa. 

DFDS har även sitt egna nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att genast bli meddelad om nya kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man kontakta DFDS om man har några frågor?
Om man har några frågor eller funderingar angående företaget eller de tjänster de erbjuder kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom alla villkor och all information som finns där. På DFDS hemsida finns även en skild flik som heter ”vanliga frågor och svar”, chansen är stor att man kommer att hitta svaret på sin fråga där. Om man ändå vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det antingen via e-post eller telefon. Kundtjänsten är öppen under vardagar och helger, mer specifika öppettider finns på hemsidan.

Har du åkt båt med DFDS? Om du har det ska du inte glömma att lämna en egen recension om företaget. Kom ihåg att skriva en ärlig recension där du berättar vad du tyckte och tänkte om företaget.