TT-Line

Alla recensioner

TT-Line

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo DFDS

DFDS

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om att göra. Vissa vill fara en gång i året på en solsemses...

Logo Reseguiden

Reseguiden

0 recensioner

Att resa är något som väldigt många tycker om och som väldigt många även gör, till och med flera gå...

Logo Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

Logo Sunweb Ski

Sunweb Ski

0 recensioner

Att resa är något som man ofta väljer att göra. Vissa tycker om att resa till solen med hela familjen och bara njuta under en ...

TT-Line

Att färdas på olika sätt med olika typer av fordon är något som nästan alla av oss gör dagligen. Man tar bilen, bussen eller cykeln till jobbet och lika om man ska träffa vänner eller shoppa på stan. Även om man ska ut och resa så tänker man på hur man ska ta sig runt. Ska man åka taxi, eller kanske tåg eller varför inte hyra en bil någonstans. Ett fordon som många även väljer att använda är färja. Att åka färja är mysigt, man känner ingen stress då man är ute på skön och man har friheten att göra så mycket ombord medans man reser. Man kan äta på restaurang och handla i butikerna som finns ombord. När det kommer till att åka just färja så finns det olika bolag som erbjuder turer med sina färjor. Det finns färjor som går på väldigt fina och exklusiva platser men det finns också färjor som går här i Norden och Europa. TT-Line är ett bolag som erbjuder färjor i Europa. 

Har du funderat på att kanske åka med en TT-Line färja någon gång? Men hur bokar man resor via dem och hur är priserna hos dem jämfört med de andra bolagen som erbjuder färjor. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer om TT-Line
TT-Line är ett rederi som har funnits och kört färjor sedan 1962. Vi företagets start erbjöd de sina kunder färjeresor mellan Sverige och Tyskland, i dag erbjuder företaget resor mellan flera olika länder i Europa. På TT-Line arbetar det cirka 300 personer och de har en årlig omsättning på cirka 140 miljoner euro. 

Vad erbjuder TT-Line sina kunder?
Inne på företagets hemsida har kunderna möjligheten att boka en resa med en TT-Line färja. Resenären kan välja när hen vill åka, om resan ska vara tur och retur och även hur många personer det är som kommer att åka med båten. Inne på hemsidan som TT-Line erbjuder finns det även olika kategorier som tex: Shoppingresor, rundresor, familjepaket, lyx och romantik och så vidare. Via TT-Line har resenärerna även möjligheten att boka hotell. Kunderna har möjligheten att resa med bil om de vill men då är de tvungna att boka en speciell bilplats ombord på färjan samt att passagerarna alltid ska ha med sig någon form av legitimation ombord för att visa medborgarskap. 

Hur kan kunderna kontakta TT-Line?
Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos TT-Line genom att skicka e-post eller ringa dem på telefon, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt resenummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare. 

Har du bokat en resa via TT-Line? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras båtar, hur själva bokningen fungera och om du var tvungen att avboka din resa. 


Olika tips på sjön.