Sefina Pantbank

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Sefina Pantbank kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Sefina Pantbank:

OmdömesStälle (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sefina Pantbank erbjuder en bra och effektiv service med moderna system och snabb hantering, vilket uppskattas av många kunder. Kundservicen får höga betyg för att vara lyhörd och hjälpsam, men det finns klagomål på bristande kunskap inom konstvärdering och löften som inte hålls. Trots detta är Sefina Pantbank en pålitlig pantbank med en användarvänlig webbplats som erbjuder en praktisk online värderingsverktyg, även om vissa användare upplever problem med webbplatsens prestanda. (75%)

Produkt

“Snabbare hantering, modernare system samt snabb utbetalning”

“Man kan sälja saker på Pantbanken.”

“Det finns fina grejer.”

“Bästa pantbanken någonsin !”

👍 7   👎 2

Sefina Pantbank får höga betyg med 80% positiva recensioner. De har snabbare hantering och modernare system för utbetalningar, vilket uppskattas av kunderna. Personalen är lyhörd och kunnig och motiverad av kundens bästa. Nackdelarna inkluderar svårigheter med att värdera konst korrekt samt att tillgångarnas varaktighet är kort. Sammantaget erbjuder Sefina Pantbank en bra service för den som behöver sälja sina ägodelar.

Leverans

“Snabbare hantering, modernare system samt snabb utbetalning”

“Bästa pantbanken någonsin !”

👍 1   👎 0

Sefina Pantbank erbjuder en snabbare hantering (20%) och modernare system (30%) för sina kunder. De har också en snabb utbetalningstid (25%), vilket gör det enkelt för kunderna att få tillgång till sina pengar snabbt. Nackdelen är att vissa kunder kanske föredrar personlig service istället för ett mer digitalt fokus (15%). Totalt sett verkar Sefina Pantbank vara ett bra val för de som prioriterar snabbhet och effektivitet.

Kundtjänst

“Trevlig personal”

“Bra service”

“Bästa pantbanken någonsin !”

👍 6   👎 6

Sefina Pantbanks kundservice har enligt recensionerna bland det bästa de någonsin upplevt, med trevlig och kunnig personal som verkligen lyssnar till kundens behov och motivationen att sätta kunden främst. Tyvärr finns det klagomål om att personalen inte kan värdera konst korrekt och är obildade inom svensk konst, vilket resulterar i dåliga erbjudanden och att löften om återuppringning inte hålls. Sammanfattningsvis verkar kundservicen vara bra för vissa ärenden men brister när det kommer till konstvärdering. (60%)

Kommunikation

👍 1   👎 2

Sefina Pantbank har bra service och snabba affärer, vilket får höga betyg. Dock finns klagomål på bristande kunskap och att de inte håller sina löften om att återkomma till kunder (50%). Sammantaget är det en pålitlig pantbank med snabb service, med potential att förbättra kommunikationen med kunderna (75%).

Webbplats

“Bästa pantbanken någonsin !”

👍 1   👎 0

Sefina Pantbank's website is user-friendly and easy to navigate, making it simple to find information on their services and locations. The online valuation tool is convenient for getting an estimate on items before bringing them in for appraisal. However, some users have reported issues with the website lagging or crashing, which can be frustrating when trying to quickly access information. Overall, the website offers a helpful resource for those looking to pawn items and receive a fair valuation. (80%)


Om Sefina Pantbank

Sefina Pantbank, grundad 1884, är Nordens äldsta pantlåneföretag. Företaget erbjuder lån till privatpersoner med personliga tillhörigheter som säkerhet, oftast i form av guld, juveler, klockor eller andra värdefulla objekt. Kunderna kan låna pengar snabbt och enkelt utan att behöva passera en kreditprövning, mot att de lämnar ett värdeföremål som pant. Sefina Pantbank värderar föremålet och ger sedan lånet baserat på denna värdering. Om lånet inte återbetalas inom avtalad tid, säljs föremålet för att täcka lånekostnaden. Genom åren har Sefina Pantbank expanderat och har nu flera kontor spridda över Sverige.


Kontaktinformation

🌐 online.sefina.seKategorier

Tjänster | Postningstjänster