Roblox

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Roblox kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Roblox:

TrustPilot (1)

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Robloxs returpolicy har sina för- och nackdelar. Återbetalningar kan vara svåra att få (50%), och vissa användare har rapporterat att de har blivit avstängda i längre perioder även efter att pengarna har återbetalats (25%). Det finns dock en möjlighet att få pengarna tillbaka, vilket är en fördel för användare (75%). Det är viktigt att vara medveten om dessa potentiella problem innan man gör ett köp på plattformen.

“Svåråterbetalningspolicy”

👍 0   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Felix - 5 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Bra produktval
  • Snabb leverans
  • Bra kundservice
  • Höga priser
  • Dålig kommunikation
  • Brister på hemsidan
  • Svåråterbetalningspolicy