Roblox

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Roblox kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Roblox:

TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Roblox är en populär produkt med mångfald av spel och möjlighet att skapa egna banor, vilket gör det till det bästa spelet enligt många användare. Trots risken för hackade konton finner många användare nöje och har planer för framtiden, vilket resulterar i ett högt betyg på ca 80%. Leveransprocessen är snabb och effektiv (66,67%), men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen och målgruppsanpassningen. Kundservicen får blandade recensioner med positiva och negativa aspekter (50%), och webbplatsen erbjuder underhållande spel och imponerande möjligheter att skapa egna spel (80%). Returpolicyn har för- och nackdelar med svårigheter att få återbetalningar (50%), men det finns möjlighet att få pengarna tillbaka (75%), vilket är en fördel för användare att vara medvetna om innan köp. Overall, Roblox har mycket att erbjuda men det finns utrymme för förbättringar inom kommunikation och kundservice.

Produkt

“Bra produktval”

👍 10   👎 1

Roblox är en populär produkt med mångfald av spel och möjlighet att skapa egna banor. Det finns många spel att välja mellan vilket gör det till det bästa spelet enligt många användare. Tyvärr finns det risk för att kontot kan bli hackat trots säkert lösenord. Trots denna nackdel är många användare nöjda med sina köp och planer för framtiden. Overall, får Roblox en hög betyg på ca 80%.

Leverans

“Snabb leverans”

👍 4   👎 1

Roblox har en snabb leveransprocess enligt flera recensioner (66.67%), vilket är ett stort plus för kunder som vill komma igång snabbt. Tyvärr verkar det finnas brist på information om leveransen (33.33%), vilket kan vara frustrerande för vissa kunder. Dessutom finns en oro uttryckt om att spelet endast tar barns pengar (33.33%), vilket kan påverka vuxnas vilja att köpa innehåll i spelet. Totalt sett verkar leveransen vara effektiv men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen och målgruppsanpassningen.

Kundtjänst

“Bra kundservice”

👍 5   👎 2

Robloxs kundservice får en blandad recension med både positiva och negativa aspekter. Det uppskattas att de erbjuder möjligheten att skapa nya vänner och har bra spel, men vissa användare har haft problem med att deras konton blivit hackade trots säkra lösenord. En annan nackdel är att vissa har blivit avstängda trots att pengarna återbetalades. Även om vissa upplever att Roblox endast tar barns pengar, så finns det ändå en del positiva aspekter med deras kundservice. Tyvärr verkar det finnas rum för förbättring inom vissa områden. (50%)

Kommunikation

“Dålig kommunikation”

👍 1   👎 3

Kommunikationen på Roblox får blandade betyg. Många upplever den som konstig och dålig, medan andra tycker att den är bristfällig när det kommer till säkerhet. Trots det finns det också användare som uppskattar spelet och kallar det för det bästa. (33.3%) (16.7%) (16.7%) (33.3%)

Webbplats

“Brister på hemsidan”

👍 0   👎 2

Robloxs webbplats har en mängd underhållande spel och möjligheten att skapa egna spel är imponerande (80%). Tyvärr saknas funktioner som möjligheten att markera med en överkryssad stjärna, vilket kan göra det svårt att hitta favoritspel snabbt (60%).NavigationView-nav {padding-topp: 100px;}

Returpolicy

“Svåråterbetalningspolicy”

👍 0   👎 2

Robloxs returpolicy har sina för- och nackdelar. Återbetalningar kan vara svåra att få (50%), och vissa användare har rapporterat att de har blivit avstängda i längre perioder även efter att pengarna har återbetalats (25%). Det finns dock en möjlighet att få pengarna tillbaka, vilket är en fördel för användare (75%). Det är viktigt att vara medveten om dessa potentiella problem innan man gör ett köp på plattformen.


Om Roblox

Roblox är ett amerikanskt företag som utvecklar och driver en onlineplattform och spelcreationssystem som möjliggör användare att designa, skapa och spela en mängd olika spel skapade av andra användare. Plattformen lanserades officiellt 2006 av David Baszucki och Erik Cassel. Roblox skiljer sig från andra spelplattformar genom att den låter användarna skapa sina egna spel med hjälp av dess egen motor, Roblox Studio, som använder ett programmeringsspråk kallat Lua. Med tiden har Roblox vuxit till att bli en plattform med miljontals användarskapade spel och är särskilt populär bland barn och unga. Företaget är baserat i San Mateo, Kalifornien.


Kontaktinformation

🌐Kategorier

Tjänster | Mjukvara