Roblox

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Roblox kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Roblox:

TrustPilot (1)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Robloxs kundservice får en blandad recension med både positiva och negativa aspekter. Det uppskattas att de erbjuder möjligheten att skapa nya vänner och har bra spel, men vissa användare har haft problem med att deras konton blivit hackade trots säkra lösenord. En annan nackdel är att vissa har blivit avstängda trots att pengarna återbetalades. Även om vissa upplever att Roblox endast tar barns pengar, så finns det ändå en del positiva aspekter med deras kundservice. Tyvärr verkar det finnas rum för förbättring inom vissa områden. (50%)

“Bra kundservice”

👍 5   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Felix - 5 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Bra produktval
  • Snabb leverans
  • Bra kundservice
  • Höga priser
  • Dålig kommunikation
  • Brister på hemsidan
  • Svåråterbetalningspolicy