Roblox

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Roblox kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Roblox:

TrustPilot (1)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Roblox har en snabb leveransprocess enligt flera recensioner (66.67%), vilket är ett stort plus för kunder som vill komma igång snabbt. Tyvärr verkar det finnas brist på information om leveransen (33.33%), vilket kan vara frustrerande för vissa kunder. Dessutom finns en oro uttryckt om att spelet endast tar barns pengar (33.33%), vilket kan påverka vuxnas vilja att köpa innehåll i spelet. Totalt sett verkar leveransen vara effektiv men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen och målgruppsanpassningen.

“Snabb leverans”

👍 4   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Felix - 5 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Bra produktval
  • Snabb leverans
  • Bra kundservice
  • Höga priser
  • Dålig kommunikation
  • Brister på hemsidan
  • Svåråterbetalningspolicy