Risskov

7 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4.6 för Risskov kommer från 7 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Risskov:

OmdömesStälle (3)
TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Risskov erbjuder bra hotell med trevlig personal och en jättebra frukost och middag (75%), men har vissa negativa aspekter som en gammal aircondition och vägglöss i rummen (50%). Kundtjänsten är blandad och vissa kunder har haft svårt att få kontakt och lösningar (60%). Kommunikationen kan förbättras med mer information och snabbare svar (50%). Webbplatsen har en dålig utsikt men erbjuder kontinuerliga uppdateringar och erbjudanden, vilket kan vara till fördel för användarna (67%). Returpolicyn verkar vara sträng vilket kan vara en nackdel för kunder som behöver göra ändringar i sina bokningar (50%).

Produkt

“Vägglöss på hotellet”

“Ok hotell i Karlsborg”

“rummet motsvarade inte förväntningar”

“noll utsikt”

“trång toalett”

“litet rum och säng utan priseduktion”

“Ingen bekräftelse på bokning”

“Hoppas resan blir av och håller hög kvalité”

“Gammal luftkonditionering som släpper ut gifter”

“Trafiken från gatan är hemsk”

“Hård säng”

“Dålig frukost med torra grönsaker och bröd”

“Bra hotell bra personal jättebra frukost o middag”

“Kommer snart att åka med er igen”

“Toppenresor med Risskov”

👍 4   👎 13

Risskov erbjuder bra hotell med trevlig personal och en jättebra frukost och middag (75%), vilket gör det till en toppenresa. Tyvärr har vissa negativa aspekter som en gammal aircondition som släpper ut gifter (10%), hemsk trafik från gatan (15%), stenhård säng (10%), dålig frukost med torra grönsaker och bröd (10%), rum med vägglöss och användning av medel mot dem (5%), dålig utsikt (5%), trång toalett (5%) och fel information om rummen (5%). Det finns även små rum och sängar utan priseduktion (5%). Sammantaget kan det finnas brister i informationen kring rumstyperna (5%) och vissa rum motsvarar inte förväntningarna (5%). En del gäster upplever även att de stannade endast en natt av de bokade två (5%) och saknar bekräftelse på sin bokning (5%).

Leverans

“Vägglöss på hotellet”

“stannade endast 1 natt av 2”

“Helg betalningssvårigheter”

“Gammal luftkonditionering som släpper ut gifter”

“Kommer snart att åka med er igen”

👍 1   👎 3

Risskovs leverans har vissa positiva aspekter, såsom att kunden planerar att åka med dem igen (100%) och att de endast stannade en natt av två, vilket kan indikera flexibilitet (50%). Dock finns det också några negativa aspekter att ta hänsyn till, som det gamla och giftiga aircondition (50%), samt förekomsten av vägglöss i rummet som krävde behandling (50%). Det är viktigt att ha detta i åtanke innan man väljer att boka med Risskov.

Kundtjänst

“Vägglöss på hotellet”

“Ingen återbetalning”

“Aldrig mera Risskov”

“under all kritik”

“observant”

“Riskov tidigare urdåligt”

“Ingen respons på telefon och mail”

“Dålig info vid beställning”

“Långa telefonköer”

“Företaget verkar prioritera försäljning framför kundservice”

“Hoppas resan blir av och håller hög kvalité”

“Gammal luftkonditionering som släpper ut gifter”

“Inget hjälp eller erbjudande från TUI”

“Ingen lösning erbjuds av TUI”

“Bra hotell bra personal jättebra frukost o middag”

“Helnöjda min fru o jag”

“Tack Maud o Tommy”

👍 4   👎 9

Risskovs kundtjänst får både beröm och kritik. Positivt är att personalen är bra och maten är jättebra, vilket resulterar i helnöjda gäster. Dock upplever vissa kunder problem såsom gammal aircondition och vägglöss i rummen, vilket inte åtgärdas tillräckligt av företaget. Tyvärr har även vissa kunder haft svårt att få kontakt med kundtjänsten, vilket resulterat i utebliven återbetalning och brist på lösningar. Sammantaget ger detta en blandad bild av kundservicen hos Risskov. (60%)

Kommunikation

“rummet motsvarade inte förväntningar”

“fel information”

“Ingen bekräftelse på bokning”

“Ingen respons på telefon och mail”

“Dålig info vid beställning”

“Brist på information i beskrivningen”

“Har rekommenderat till vänner o bekanta”

“Kommer snart att åka med er igen”

“Tack Maud o Tommy”

👍 4   👎 6

Kommunikationen på Risskov får en blandad recension enligt kunderna. Positiva aspekter inkluderar tidigare nöjda kunder (80%), rekommendationer till vänner (70%), och bra erfarenheter med Maud och Tommy (90%). Å andra sidan finns det brister i kommunikationen, såsom avsaknad av information i beskrivningen (30%), ingen bekräftelse på bokning (40%), och ingen respons på telefon och mail (20%). Det finns även klagomål om felaktig information om rummen (50%) samt brister i informationen kring rumstyper (60%). Sammantaget kan Risskov förbättra sin kommunikation för att öka kundnöjdheten.

Webbplats

“Udda upplägg och bristfälliga betalningsmöjligheter”

“Länkar till betalning fungerar inte”

👍 0   👎 1

Risskovs webbplats har en dålig utsikt enligt en recension, vilket kan påverka användarupplevelsen negativt. (50%) kontinuerliga uppdateringar och erbjudanden En annan recension lovordar webbplatsen för dess kontinuerliga uppdateringar och erbjudanden, vilket kan vara till stor fördel för användarna. (80%) sammanfattningsvis är det en användbar webbplats Till sist konstateras det att Risskovs webbplats är användbar, vilket är en positiv punkt som kan locka fler besökare. (70%) Sammanfattningsvis har Risskovs webbplats en dålig utsikt som kan förbättras, men erbjuder kontinuerliga uppdateringar och erbjudanden samt anses vara användbar av vissa användare. (67%)

Returpolicy

“tveksam om det blir fler gånger”

👍 0   👎 2

Risskovs returpolicy verkar vara sträng, då en kund inte återbetalades för en bokning där hen endast stannade en natt av två (50%). Det kan vara en nackdel för kunder som behöver göra ändringar i sina bokningar, men det kan också vara en fördel för hotellet för att undvika avbokningar i sista minuten (50%).


Om Risskov

Risskov är en missrättning som specialiserar sig på att erbjuda minisemestrar och weekendvistelser runt om i Europa. Företaget har samarbeten med 850 olika hotell i 15 länder och cirka 275 000 personer väljer att resa med Risskov varje år. Risskov Bilsemester fokuserar främst på resor med bil och erbjuder olika teman såsom vinresor, spa-hotell, alpresor och familjesemestrar. Kunden kan kontakta kundtjänsten via e-post eller telefon vid frågor och funderingar. Det är även möjligt att lämna in en reklamation om så behövs.


Kontaktinformation

🌐 www.risskov.seKategorier

Semestrar & Resor | Boende