Rentalcars

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Rentalcars kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Rentalcars:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Rentalcars kundservice får blandade recensioner, med vissa kunder som rapporterar om stöld av pengar och dålig hantering av situationen medan andra uppskattar smidig avbokning och bra hjälp med klagomål. Kunden upplever en långsam återbetalningsprocess och svårigheter att få kontakt via telefon eller mail. Det finns även klagomål om krav på extra försäkring trots redan tecknad försäkring. Sammantaget verkar det vara en polariserande upplevelse, där vissa kunder är nöjda med kundservicen medan andra varnar för att hyra av Rentalcars. (50%)

👍 60   👎 118

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.