Rentalcars

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Rentalcars kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Rentalcars:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Rentalcars erbjuder en varierad bilflotta med bra prissättning, men vissa kunder har haft problem med bilstatus och tillgänglighet. Kundservicen är blandad med vissa kunder som uppskattar smidig avbokning medan andra rapporterar om stöld av pengar. Kommunikationen är en svag punkt med bristfällig information och svårigheter att få svar via mail. Trots detta har många haft positiva erfarenheter med enkel bokningsprocess och snabb återbetalning. (38% positiva, 50% negativa)

Produkt

👍 58   👎 61

Rentalcars erbjuder en variation av bilmodeller och prissättningar, men kan ibland ha brister med bilstatus och tillgänglighet. Kundtjänsten är inte alltid tillräcklig vid problem och betalningsfrågor. Vissa kunder har upplevt svårigheter med försäkringar och deponeringskostnader. Trots detta har vissa haft en smidig process och uppskattat det prisvärda alternativet med extra förare inkluderat i priset. Sammantaget kan Rentalcars ge en blandad upplevelse med fördelar och nackdelar. (38%)

Leverans

👍 22   👎 33

Baserat på recensionerna har Delivery of Rentalcars både bra och dåliga sidor. Flera kunder har haft problem med lång väntetid, fel bilar och svårigheter med depositionen. Å andra sidan har vissa kunder haft smidiga processer, snabb service och bra priser. Det verkar finnas en del förbättringsområden när det gäller kommunikation och tillförlitlighet, men det finns också positiva erfarenheter att ta hänsyn till. (35% negativa, 65% positiva)

Kundtjänst

👍 60   👎 118

Rentalcars kundservice får blandade recensioner, med vissa kunder som rapporterar om stöld av pengar och dålig hantering av situationen medan andra uppskattar smidig avbokning och bra hjälp med klagomål. Kunden upplever en långsam återbetalningsprocess och svårigheter att få kontakt via telefon eller mail. Det finns även klagomål om krav på extra försäkring trots redan tecknad försäkring. Sammantaget verkar det vara en polariserande upplevelse, där vissa kunder är nöjda med kundservicen medan andra varnar för att hyra av Rentalcars. (50%)

Kommunikation

👍 30   👎 74

Rentalcars har en utmanande kommunikation med många kunder som upplever problem med hanteringen av bokningar, betalningar och återbetalningar. De har svårt att ge tydlig information och svar via mail, vilket leder till frustration och negativa erfarenheter. Trots detta finns det positiva recensioner som berömmer prisvärdheten, enkelheten att boka och bra kundservice från vissa representanter. Sammantaget verkar kommunikationen vara en svag punkt för Rentalcars, med en del kunder som lovar att aldrig använda dem igen. (48%)

Webbplats

👍 7   👎 6

Rentalcars hemsida erbjuder en enkel bokningsprocess(66%), tydliga villkor och enkel utskrift av viktiga dokument(33%). En nackdel är att det kan vara svårt att hitta information om tidsspann för upphämtning(25%) och att filtrering av bilstorlek inte alltid fungerar korrekt(12,5%). Det finns ingen möjlighet att använda hemsidan för företagsresor(0%). Trots brister har många användare haft goda erfarenheter med bra priser och smidig hantering(50%).

Returpolicy

👍 17   👎 38

Rentalcars Return Policy har både positiva och negativa aspekter enligt recensionerna. Nästan hälften av kunderna upplevde en snabb återbetalning av hela summan (47%), medan några hade problem med återbetalning (25%) och fick inte tillbaka depositionen (15%). En del tyckte det var smidigt att avboka och få pengarna tillbaka snabbt (13%), medan andra hade problem med hanteringen av kvitton och återbetalning (12%). Några kunder upplevde också problem med fördröjd återbetalning (8%) och extra avgifter (4%) trots bra försäkringspolicy. Sammanfattningsvis verkar Rentalcars ha en snabb återbetalningsprocess, samtidigt som vissa kunder kan möta utmaningar med deposition och kvitthantering.


Om Rentalcars

Rentalcars.com är en online biluthyrningstjänst som låter användare jämföra biluthyrningspriser och boka fordon från olika leverantörer globalt. Företaget grundades år 2004 i Manchester, Storbritannien, och har sedan dess växt till att bli en av världens största onlineplattformar för biluthyrning. De erbjuder tjänster i över 60 000 platser i 160 länder. Rentalcars.com blev en del av Booking Holdings Inc. (tidigare känt som Priceline Group) som är en ledande leverantör av online-reserelaterade tjänster.


Kontaktinformation

Sunlight House, Quay Street

M3 3JZ Manchester

Storbritannien

📧 www.rentalcars.com/help?

🌐 www.rentalcars.comKategorier

Biltjänster | Biluthyrning