rehaboteket

21 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för rehaboteket kommer från 21 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för rehaboteket:

TrustPilot (21)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Rehabotekets hemsida erbjuder en enkel och smidig beställningsprocess med bra beskrivningar till produkterna, vilket är uppskattat av användarna. De har snabb service och leveranstider samt underbara sulor för supination, vilket gör det värt att prova deras produkter. Bra service och produkter gör Rehaboteket till det första valet för rehabprodukter. (80%)

“Mycket nöjd med produkten”

“Bra hemsida, lätt att hitta produkter och bra beskrivningar”

“Snabbaste leverans”

“Super”

👍 9   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Johan Norberg - 7 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Mycket nöjd med produkten

Johanna - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Bra hemsida, lätt att hitta produkter och bra beskrivningar
  • Fantastiskt snabb leverans, fick varorna nästa dag
  • Snabbt byte av vara, skickade ena dagen och fick tillbaka nästa dag

Agneta Wiredal - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • Snabbaste leverans