rehaboteket

21 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för rehaboteket kommer från 21 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för rehaboteket:

Trustpilot

Erfarenheter med Returpolicy Returpolicy

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Rehaboteket erbjuder gratis retur vid byte, vilket uppskattas av många kunder (50%). Å andra sidan finns det problem med returer och en otillräcklig returpolicy som vissa kunder har stött på (25%). Trots detta är det enkelt att returnera vid felmätning och vissa har erfarenhet av snabb leverans och enkel hantering av byten (25%). Sammantaget verkar det som att det finns utrymme för förbättring när det gäller returhanteringen hos Rehaboteket.

“Öppet köp i 45 dagar”

“Hög returkostnader”

“Inte tillfredsställande produkt och högt returpris (fast frakt redan betald) rekommenderar att handla någon annanstans”

👍 11   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

מודי שא - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Öppet köp i 45 dagar

Mats - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Hög returkostnader
  • Inte tillfredsställande produkt och högt returpris (fast frakt redan betald) rekommenderar att handla någon annanstans