rehaboteket

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för rehaboteket kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för rehaboteket:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Rehaboteket har en fantastisk kundservice med extremt professionell personal och erbjuder ersättningsvaror vid lagerbrist samt kompensation för prisskillnader. De är snabba och förstående, och kunderna har aldrig haft några problem. Kundtjänsten är mycket trevlig och tillmötesgående, vilket gör dem till det första valet för rehabprodukter. Tyvärr finns det vissa klagomål om otillräcklig returpolicy, bristfällig returhantering och okunnig personal, men överlag är kundservice på Rehaboteket mycket uppskattad med en hög grad av tillförlitlighet och effektivitet (80%).

👍 137   👎 19

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.