Padelmarket

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Padelmarket kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Padelmarket:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Delivery: Padelmarket erbjuder en snabb och effektiv leveransservice, med en bekväm betalningsmetod genom Paypal. Många kunder har uppskattat den snabba leveranstiden från Spanien till Sverige och prisvärdheten vid erbjudanden. Dock finns det vissa klagomål angående problem med spårning av leveransen och viss ovisshet kring leveranstiden. Sammantaget får leveransen höga betyg med en 87% positiva recensioner.

“Mycket bra leveranstid. Även till Sverige”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Fick ett rack som va transportskadat och inga problem att få ett nytt.”

👍 40   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Carl-Philip Göransson - 7 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Mycket bra leveranstid. Även till Sverige
  • Med korrekta produkter till rimliga priser

Klas - 9 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Tydliga leveransuppgifter

Thomas - 10 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Bra pris
  • Snabb leverans

Ola Falk - 18 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Fick ett rack som va transportskadat och inga problem att få ett nytt.
  • Grym service