Padelmarket

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Padelmarket kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Padelmarket:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Sammanfattningsvis erbjuder Padelmarket ett brett utbud av padelprodukter av bra kvalitet till rimliga priser, med snabb och effektiv leverans till Sverige samt en bekväm betalningsmetod via Paypal. Kundtjänsten är överlag bra med snabb och effektiv hantering av ordrar och återbetalningar, även om det finns enstaka klagomål på bristande kommunikation. Trots höga betyg för webbplatsens prisvänlighet och smidighet vid beställning, kan priserna vara något högre jämfört med andra återförsäljare. Returpolicyn erbjuder snabb återbetalning av defekta produkter, men det finns utrymme för förbättringar för att underlätta returprocessen och öka kundnöjdheten. (85%)

Produkt

“Mycket bra leveranstid. Även till Sverige”

“Med korrekta produkter till rimliga priser”

“Fick ett rack som va transportskadat och inga problem att få ett nytt.”

👍 24   👎 1

På Padelmarket finns ett bra utbud av padelprodukter till rimliga priser, med snabb och effektiv leverans till Sverige. Betalning med Paypal och enkel beställning gör det smidigt att handla. Prisvärd och bra kvalitet på produkterna samt bra service med snabb återbetalning och utbyte av defekta eller transportskadade produkter. Däremot kan storlekarna vara små och det kan vara svårt att hitta rätt storlek i klädväg. (85%)

Leverans

“Mycket bra leveranstid. Även till Sverige”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“Fick ett rack som va transportskadat och inga problem att få ett nytt.”

👍 40   👎 6

Delivery: Padelmarket erbjuder en snabb och effektiv leveransservice, med en bekväm betalningsmetod genom Paypal. Många kunder har uppskattat den snabba leveranstiden från Spanien till Sverige och prisvärdheten vid erbjudanden. Dock finns det vissa klagomål angående problem med spårning av leveransen och viss ovisshet kring leveranstiden. Sammantaget får leveransen höga betyg med en 87% positiva recensioner.

Kundtjänst

“Fick ett rack som va transportskadat och inga problem att få ett nytt.”

“Grym service”

👍 10   👎 1

Kundtjänsten på Padelmarket får överlag mycket positiva recensioner med högt betyg för snabb och effektiv hantering av ordrar och återbetalningar när det uppstått problem (85%). Kunderna är också nöjda med den utmärkta supporten och smidigheten i processen (90%). Dock finns det enstaka klagomål om bristande kommunikation och svårigheter att få kontakt (10%). Sammantaget erbjuder Padelmarket en bra kundserviceupplevelse med hög kundnöjdhet.

Kommunikation

“Tydliga leveransuppgifter”

👍 8   👎 8

Kommunikationen på Padelmarket verkar vara en blandad upplevelse. Många kunder upplever snabba leveranser och tydliga leveransuppgifter (60%), men det finns klagomål på bristande kommunikation kring orderbekräftelser och problem med spårning av leveranser (40%). Det verkar också finnas en önskan om förbättringar av trackingtjänsten (20%) och en önskan om engelsk text på vissa länkar (20%). Sammantaget verkar kunderna vara nöjda med snabba leveranser och bra produkter, men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen.

Webbplats

👍 3   👎 0

PADelmarkets webbplats erbjuder bra priser vid erbjudanden och snabb leverans (100%), smidig och enkel beställning (100%), men vissa recensioner påpekar att priserna inte alltid är konkurrenskraftiga jämfört med andra återförsäljare (40%). Totalt sett verkar det vara en pålitlig plats att handla padelutrustning på.

Returpolicy

👍 2   👎 0

Padelmarkets returpolicy erbjuder snabb återbetalning av defekta produkter, vilket uppskattas av kunderna. Dock finns det utrymme för förbättringar och förenklingar för att underlätta returprocessen. (70%) Padels retrivillkor är något som kan behöva utvecklas ytterligare för att öka kundnöjdheten och underlätta returhanteringen. (75%)


Om Padelmarket

Padelmarket är en ledande återförsäljare av padelutrustning och tillbehör i Sverige. Företaget grundades 2015 och har sedan dess etablerat sig som en pålitlig leverantör av högkvalitativa produkter inom padelindustrin. Padelmarkets mål är att erbjuda kunderna det bästa utbudet av produkter för att maximera deras padelupplevelse. Med ett brett sortiment av racketar, bollar, kläder och tillbehör, är Padelmarket en pålitlig partner för alla padelentusiaster.


Kontaktinformation

C/ Doctor Esquerdo, 105

28007 Madrid

Spanien

📧 info@padelmarket.com

🌐 padelmarket.comKategorier

Nätbutiker | Sport & Friluftsliv