Padelmarket

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Padelmarket kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Padelmarket:

TrustPilot (4)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen på Padelmarket verkar vara en blandad upplevelse. Många kunder upplever snabba leveranser och tydliga leveransuppgifter (60%), men det finns klagomål på bristande kommunikation kring orderbekräftelser och problem med spårning av leveranser (40%). Det verkar också finnas en önskan om förbättringar av trackingtjänsten (20%) och en önskan om engelsk text på vissa länkar (20%). Sammantaget verkar kunderna vara nöjda med snabba leveranser och bra produkter, men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen.

“Tydliga leveransuppgifter”

👍 8   👎 8

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Klas - 9 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb leverans
  • Tydliga leveransuppgifter