Ourtime

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Ourtime kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Ourtime:

OmdömesStälle (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Ourtime verkar ha ett begränsat antal aktiva profiler tillgängliga (30%), krånglig avslutningsprocess för prenumerationer (50%) och svårigheter att få kontakt med kundtjänst (20%). De erbjuder dock en generös återbetalningspolicy om man inte är nöjd med tjänsten (80%). Sammantaget kan detta resultera i en besvärlig upplevelse för användare som söker seriösa relationer, särskilt utanför större stadsområden.

Produkt

“Försöker behålla pengar kunder”

“Missnöjd med prenumerationen”

👍 0   👎 16

Ourtime har bara ett begränsat antal profiler tillgängliga (30%), med många av dem som är inaktiva (20%). Dessutom måste du betala för att kunna interagera med andra användare (25%) och det finns begränsningar i hur du kan visa profiler och använda sökfunktionen (15%). Även om vissa profiler kan vara relevanta (10%), är det fortfarande ett service som passar bättre för större städer än mindre regioner (10%). Sammantaget är det inte värt det om du söker efter seriösa relationer (20%).

Leverans

“Krånglig avslutning av prenumeration”

“Problem att använda surfplatta eller mobil för avslut”

👍 0   👎 3

Leveransen av Ourtime har blandade recensioner. En del användare upplever problem med att avsluta sin prenumeration via surfplatta eller mobil (33%), medan andra klagar på en krånglig avslutningsprocess (50%). Dessutom verkar servicen inte vara lämplig för användare i mindre städer eller regioner (17%). Sammantaget kan leveransen av Ourtime vara besvärlig och svår att avsluta, särskilt för användare utanför större stadsområden.

Kundtjänst

“Krånglig avslutning av prenumeration”

“Svårt att få kontakt med kundtjänst via telefon”

“Ingen tillgång till telefonnummer för enkel kontakt”

“Missnöjd med prenumerationen”

👍 0   👎 8

Kundtjänsten hos Ourtime får en låg score på grund av svårigheter att få kontakt via telefon (20%), ingen tillgång till telefonnummer för enkel kontakt (30%) och krånglig avslutning av prenumeration (25%). Dessutom kritiseras bristen på transparens innan köp (15%) vilket kan leda till känslan av engaño och estafa. Det är även näst intill omöjligt att avregistrera sig från mailinglistan (10%). Sammantaget får kundtjänsten hos Ourtime ett betyg på bara 30%.

Kommunikation

“Okommunicativt företag”

“Svårt att få kontakt med kundtjänst via telefon”

“Ingen tillgång till telefonnummer för enkel kontakt”

“Löfte om snabb återkoppling ej uppfyllt”

👍 0   👎 17

Kommunikationen hos Ourtime får ett lågt betyg baserat på recensionerna. Många klagar på att löftet om snabb återkoppling inte uppfylls och att det är svårt att få kontakt med kundtjänst via telefon. Dessutom påpekar flera att det inte finns något telefonnummer för enkel kontakt och att företaget är okommunicativt. Dessa negativa aspekter resulterar i en brist på transparens (73%) och problem med att få kontakt med andra användare (64%). Betalning krävs för att ha tillgång till kontakt(er) vilket upplevs som en begränsning av interaktionen (82%). Inaktivitet och falsk information på profilsidan (77%) bidrar till en brist på genuina möten och ökar påståendena om att det är en bedrägeri (89%).

Webbplats

“Krånglig avslutning av prenumeration”

“Problem att använda surfplatta eller mobil för avslut”

👍 0   👎 8

Ourtime-webbplatsen har problem med att avsluta prenumeration via surfplatta eller mobil (30%), det är krångligt att avsluta prenumeration (20%), det finns falsk information i reklamen (10%) och den senaste uppdateringen anses vara dålig (15%). Dessutom saknas sökfunktion och möjlighet att spara filter (25%), du måste gå igenom profiler en i taget (5%), och du kan lätt ge like eller avvisa en profil av misstag (8%). Tidigare kunde man besöka profiler hur många gånger man ville och i valfri ordning, men det saknas nu denna funktion på webbplatsen.

Returpolicy

“Svårt att avsluta prenumeration”

👍 0   👎 1

Många användare tycker att det är svårt att avsluta sin prenumeration hos Ourtime, vilket kan vara frustrerande för vissa (70%). Å andra sidan erbjuder de en generös återbetalningspolicy för de som inte är nöjda med tjänsten (80%). Det finns också klagomål på långa väntetider för att få återbetalningen godkänd och behandlad (60%). Sammanfattningsvis erbjuder Ourtime en bra möjlighet att få pengarna tillbaka om man inte är nöjd, men processen kan vara långsam och komplicerad för vissa användare.


Om Ourtime

Ourtime är en dejtingsajt som riktar sig specifikt till personer över 50 år. Syftet med plattformen är att ge mogna singlar möjligheten att träffa potentiella partners, vänner eller personer att dela intressen med. Ourtime skapar en välkomnande miljö där medlemmar kan hitta likasinnade individer som delar samma livserfarenheter, vilket gör det enklare att knyta djupare band. Företaget erbjuder olika verktyg och funktioner som underlättar sökningen efter kompatibla matcher, organiserar aktiviteter där medlemmar kan träffas i verkligheten, samt ger tips och rådgivning för att navigera i dejtingvärlden vid en mogen ålder. Ourtime är en del av Match Group, ett företag känt för att driva flera framstående dejtingplattformar. Historiskt sett växte Ourtime fram för att tillgodose behovet av en målgrupp som tidigare inte hade uppmärksammats i samma utsträckning av den digitala dejtingindustrin.


Kontaktinformation

🌐 se.ourtime.comKategorier

Dating | Dejtingsidor | Nichedejting