Nordic Nest

31 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9.8 för Nordic Nest kommer från 31 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nordic Nest:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nordic Nest har en otroligt bra användarupplevelse med bra utbud på hemsidan, vilket uppskattas av många kunder (70%). Beställningsförfarandet är behändigt och vanligtvis är kunderna väldigt nöjda med sin shoppingupplevelse (90%). Vissa klagomål har dock riktats mot krångliga dragkedjor på vissa produkter (20%). Overall verkar Nordic Nest vara en pålitlig och populär destination för online shopping.

“Bra pris och enkelt att shoppa”

“Enkelt att beställa”

👍 16   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Thulli Maj-Gret Persson - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Bra pris och enkelt att shoppa

Lena - 3 veckor sedanTrustpilot 🔗

  • Snabbt och enkelt
  • Enkelt att beställa
  • Snabb leverans
  • Bra sortiment
  • Kvalitetsvaror