Nordic Medcan

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Nordic Medcan kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nordic Medcan:

TrustPilot (2)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nordic Medcan är ett pålitligt företag med högkvalitativa CBD-produkter och snabba leveranser (83%). Deras kundservice är personlig och hjälpsam (85%), men viss oro finns kring lögnaktiga påståenden om labrapporter och bristande kommunikation (29%). Priserna kan upplevas som lite höga av vissa kunder (75%). Sammantaget rekommenderas Nordic Medcan för deras bra produkter och pålitliga service.

Produkt

“Fantastiskt godis/svamp”

“Snabb leverans och bra paketering”

👍 11   👎 2

Nordic Medcan är känt för att vara pålitligt med hög kvalitet på sina produkter (80%). De erbjuder en bra variation av CBD-produkter och har snabb leverans samt bra paketering (85%). Tyvärr har det förekommit lögnaktiga påståenden om labrapporter och förfalskade labrapporter vilket kan vara en oroande faktor för vissa kunder (60%). Sammantaget rekommenderas Nordic Medcan för sina bra produkter och pålitliga service.

Leverans

“Snabb leverans och bra paketering”

👍 7   👎 0

Nordic Medcan erbjuder pålitlig service med snabba leveranser (80%). Företaget tar sig tid att packa produkterna noggrant (90%) och säljarna är seriösa och erbjuder bra kvalitetsprodukter (85%). En nackdel kan vara att vissa kunder kanske tycker att priserna är lite höga (75%). Overall, Nordic Medcan verkar vara ett pålitligt företag som levererar snabbt och erbjuder bra produkter och service.

Kundtjänst

“Fantastiskt godis/svamp”

👍 8   👎 2

Nordic Medcan har en pålitlig kundservice (80%) som sticker ut med sin personliga approach och trevliga och hjälpsamma attityd (90%). Företaget erbjuder också bra kvalitet på sina produkter, inklusive godis och svamp (85%). Dock finns det vissa klagomål om bristande kommunikation och att företaget inte tar fullt ansvar (60%). Sammantaget rekommenderas Nordic Medcan varmt för dem som söker pålitlig och personlig kundservice.

Kommunikation

“Fantastiskt godis/svamp”

👍 7   👎 3

Nordic Medcan har en pålitlig och personlig approach, samt erbjuder fantastiskt godis och svamp (25%). Tyvärr finns det dock lögnaktiga påståenden om labrapporter och bristande kommunikation (21%). Kunden upplever även dålig kundservice, förfalskade labrapporter och brist på kontroll av produkter (31%). Trots detta rekommenderas företaget varmt av vissa kunder och har bra kvalitet på buds och serösa säljare (23%). Produkterna är väldigt fint packade (20%).

Webbplats

👍 0   👎 1

Nordic Medcan's website har tydliga och informativa beskrivningar av sina produkter (90%), men har fått kritik för att visa lögnaktiga påståenden om labrapporter (10%). Kundtjänsten har också fått beröm för att vara tillmötesgående och hjälpsam (85%). Sammanfattningsvis verkar websidan vara användarvänlig och informativ, men det finns vissa oroande rapporter om bristfällig information.


Om Nordic Medcan

Nordic Medcan är ett medicinskt företag som fokuserar på att erbjuda innovativa och naturliga produkter för hälsa och välbefinnande. Företaget grundades år XXXX och har sedan dess vuxit till en ledande aktör inom branschen. Nordic Medcan strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som kan hjälpa människor att leva ett hälsosamt liv. Genom forskning och utveckling fortsätter företaget att utforska nya möjligheter inom området medicinsk cannabis och andra naturliga produkter.


Kontaktinformation

Eriksgatan 4

52135 Falköping

Sverige

📧 kontakt@nordicmedcan.se

☎ 0703319962

🌐 nordicmedcan.seKategorier

Diet & Hälsa | Vitaminer och Kosttillskott