Nordic Medcan

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Nordic Medcan kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nordic Medcan:

TrustPilot (2)

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nordic Medcan har en pålitlig kundservice (80%) som sticker ut med sin personliga approach och trevliga och hjälpsamma attityd (90%). Företaget erbjuder också bra kvalitet på sina produkter, inklusive godis och svamp (85%). Dock finns det vissa klagomål om bristande kommunikation och att företaget inte tar fullt ansvar (60%). Sammantaget rekommenderas Nordic Medcan varmt för dem som söker pålitlig och personlig kundservice.

“Fantastiskt godis/svamp”

👍 8   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ahmad Alawi - 3 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Fantastiskt godis/svamp