Nelly

11 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.6 för Nelly kommer från 11 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Nelly:

OmdömesStälle (4)
TrustPilot (7)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Nelly erbjuder prisvärda och snygga kläder med bra passform och enkel beställningsprocess (68%). Leveransen är snabb och effektiv med bra kundsupport (80%), trots vissa problem med återbetalningar och orderhantering (30-50%). Kundtjänsten har blandade recensioner, men majoriteten verkar vara nöjda med hjälpen (70%). Webbplatsen är enkel att använda och erbjuder bra service och produkter (100%), men det finns förbättringsområden gällande betalsätt och kundkontakt (0-25%). Returpolicyen är smidig med bra hjälp, men vissa har upplevt problem med återbetalningar och kommunikation (10-40%). Sammantaget erbjuder Nelly en positiv kundupplevelse med vissa områden som behöver förbättras.

Produkt

“Ända och sista gången jag handlar från Nelly”

“Snabb leverans och nöjd med kläderna.”

“Används som ansikte utåt för nelly.com”

“Enkelt att beställa och betala”

“Många prisvärda produkter”

“nöjd varje gång”

👍 41   👎 7

Nelly erbjuder enkel beställning och betalning, många prisvärda produkter och bra hjälp. Kläderna har en bra passform och butiken har blivit mycket bättre enligt flera recensioner. Dock finns det några klagomål om annullerade beställningar utan återbetalning och vissa problem med ordernummer vid returer. Sammantaget verkar Nelly ha förbättrat sin kundservice och erbjuder snygga kläder till nöjda kunder. (68%)

Leverans

“Snabb leverans och nöjd med kläderna.”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

👍 20   👎 10

Nelly erbjuder en snabb och smidig leverans (80%), snygga kläder och bra kundsupport (60%). Returprocessen är också effektiv (70%). Dock finns det vissa negativa punkter som långsam återbetalning (30%), problem med att hitta ordernummer (50%) och vissa klagomål på annullerade order utan återbetalning (40%). Trots det ges bra och snabb hjälp (70%) och erbjudande om fri snabbleverans vid andra beställningar (60%). Sammantaget erbjuder Nelly en positiv kundupplevelse med förbättringsområden.

Kundtjänst

“Bra kundservice när man behöver hjälp”

“Super bra service”

“Jättebra kundservice och snabba med sitt svar! ❤️”

“Tack att ni gav er tid att besvara min tidigare missnöje”

“Orderbekräftelsen har rätt telefonnummer”

“Aviseringarna kunde inte skickas till dig”

“Uröd kundservice”

“Inte få återkoppling angående uteblivna varor”

“Fantastisk service.”

“Snabb och fantastiskt bemötande av Nellie.”

“Bästa kundtjänsten”

“Influencer mobbar öppet på sin TikTok”

“Uppmanar läsare att kalla Paow för olika ord som Hitler”

“Märkligt att företaget tillåter detta”

“Bra kundtjänst vid returer”

“nöjd varje gång”

👍 146   👎 55

Nellys kundtjänst har fått blandade recensioner. Positiva recensioner berömmer snabb och effektiv hjälp, trevligt bemötande, och snygga kläder, medan negativa recensioner påpekar bristande kommunikation, långsam återbetalning, och svårigheter att få kontakt. Trots att vissa kunder har haft negativa upplevelser, verkar majoriteten vara nöjda med kundtjänstens bemötande och hjälpsamhet. (70%)

Kommunikation

“Jättebra kundservice och snabba med sitt svar! ❤️”

“Ger ingen mening”

“Telefonnumret är inte korrekt inskrivet”

“Uröd kundservice”

“Ingen svar trots upprepade försök”

“Inte få återkoppling angående uteblivna varor”

“Influencer mobbar öppet på sin TikTok”

“Uppmanar läsare att kalla Paow för olika ord som Hitler”

“Används som ansikte utåt för nelly.com”

“Märkligt att företaget tillåter detta”

👍 34   👎 44

Nellys kommunikation har en blandad kundupplevelse med vissa uppskattade positiva aspekter, såsom bra kundtjänst och snabba svar via mail. Däremot är det en del kunder som upplever otydlig kommunikation, bristande svar på mail samt problem med att få återbetalningar vid annullerade beställningar. Överlag verkar det finnas utrymme för förbättringar i företagets kommunikation och servicenivå. (65%)

Webbplats

“Enkelt att beställa och betala”

👍 5   👎 2

Nellys webbplats får beröm för att vara enkel att beställa och betala på (100%), samt för bra hjälp och snygga kläder (100%). Nackdelarna inkluderar att vissa inte gillar betalsätten som erbjuds (0%) och att det kan vara svårt att få kontakt med företaget (25%). En annan fördel är den snabba och bra hjälpen vid storleksbyte av skor (100%) samt att vissa är supernöjda med servicen (100%). Totalt sett verkar Nellys webbplats vara användarvänlig och erbjuda bra service och produkter, men det finns förbättringsområden gällande betalsätten och tillgängligheten för kundkontakt.

Returpolicy

“Enkelt att returnera”

“Bra kundtjänst vid returer”

👍 27   👎 33

Nellys returpolicy har en enkel och smidig process för returer (80%), men vissa kunder har haft problem med att få svar på mail (20%). Återbetalningen kan vara långsam (40%) och vissa har upplevt en pausad återbetalning utan förklaring (10%). Trots detta har vissa kunder uppskattat den bra hjälpen vid returer och möjligheten att göra reklamationer utan att behöva skicka tillbaka varan (70%). Sammantaget erbjuder Nelly en bra returpolicy med rum för förbättringar i snabbheten på återbetalningar och kommunikationen med kunderna.


Om Nelly

Nelly är en svensk onlinebutik som fokuserar på mode och skönhet för unga kvinnor. Företaget, som startades år 2003, har växt till att bli en av de ledande aktörerna inom e-handel för mode i Norden. Nelly erbjuder ett brett utbud av kläder, skor, accessoarer och skönhetsprodukter från både egna varumärken och andra välkända märken. Företaget är känt för sin trendiga och prisvärda modekollektion samt för att ofta samarbeta med kända influencers för att marknadsföra sina produkter.


Kontaktinformation

🌐 www.nelly.comKategorier

Nätbutiker | Mode