Watches2U

Alla recensioner

Watches2U

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo E-Ville

E-Ville

1 recensioner

Idag finns de mer elektronik i världen än vad det någonsin har funnits. Inte nog med att det finns mer elektronik, men nästan ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Watches2U

Om man har valt ut riktigt snygga kläder så är ju verkligen bästa sättet att binda ihop en outfit genom att använda sig av smycken. Med accessoarer kan man uttrycka sig och visa sin kreativitet då man snyggt plussar ihop en sak med en annan och får det att se snyggt ut tillsammans. Man kan gå med stora färggranna ringar, stilrena halsband och så kan man såklart gå med en snygg och praktisk klocka. En klocka är riktigt bra att ha eftersom den endast inte fungerar som en snygg accessoar utan det är även väldigt praktiskt att hela tiden kunna kolla vad klockan är, man behöver då inte tänka på att alltid ha mobilen med sig. Om man vill ha en ny klocka kan man såklart åka till en fysisk butik och kolla hur utbudet ser ut där, men det kan ofta vara så att man inte hittar vad man är ute efter eller så är utbudet väldigt litet och svårt att ta in. Men därför kan man i dagsläget sitta hemma bekvämt och surfa runt på nätet för att hitta den perfekta klockan, och sedan beställa den. Watches2U är en nätbutik som erbjuder klockor. 

Är produkterna värda sina pengar hos Watches2U och är returerna enkla att avklara om man skulle känna sig missnöjd över något? Hur lång garanti är det på klockorna som företaget erbjuder? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

Mer information om Watches2U
Under 2002 grundades och lanserades företaget Watches2U. De som driver företaget driver idag även två stycken dotterbolag till Watches2U och de går under namnen ChrisElli and Sunglasses2U. Företaget kommer ursprungligen från UK men levererar idag sina klockor och produkter till länder runt om i världen. Idag driver de inte någon fysisk verksamhet utan är verksamma online. 

Det som Watches2U erbjuder sina kunder
Olika produktkategorier finns inne i nätbutiken som tex: Klockor för kvinnor, samt klockor för män men även smarta klockor och andra klockaccessoarer. En sökfunktion finns även tillgänglig för att söka i hela sortimentet, samt att det finns filter för att se produkter från endast ett eller några specifika märken. Kunderna har möjligheten att göra beställningar och inte behöva betala någon fraktkostnad, då gäller en frakttid på mellan 10 till 15 dagar. Men leveransen kan ta upp till 30 dagar (6 veckor). Väljer kunderna expressleverans så levereras paketet till kunden inom 2 till 5 arbetsdagar, samt att beställningen går att spåra. 

Hur kundtjänsten kan nås hos Watches2U 
Att antingen ringa företaget via telefon eller genom att skicka e-post till dem eller de två olika sätt osm kundtjänsten kan nås på. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst.
 
Har du någon erfarenhet av företaget Watches2U? Skriv snälla då en egen recension där du berättar om kvaliteten på klockorna, om de så ut som bilderna och annat du kanske tänke på. 


Klockmarknaden är stor idag.