Triwa

Alla recensioner

Triwa

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Triwa

För att få en snygg helhet då man lägger ihop en hel outfit så är det så att det ofta måste kompletteras med accessoarer och smycken. Med accessoarer kan man uttrycka sig och visa sin kreativitet då man snyggt plussar ihop en sak med en annan och får det att se snyggt ut tillsammans. Man kan gå med stora färggranna ringar, stilrena halsband och så kan man såklart gå med en snygg och praktisk klocka. En klocka är riktigt bra att ha eftersom den endast inte fungerar som en snygg accessoar utan det är även väldigt praktiskt att hela tiden kunna kolla vad klockan är, man behöver då inte tänka på att alltid ha mobilen med sig. Om man vill ha en ny klocka kan man såklart åka till en fysisk butik och kolla hur utbudet ser ut där, men det kan ofta vara så att man inte hittar vad man är ute efter eller så är utbudet väldigt litet. Men därför kan man i dagsläget sitta hemma bekvämt och surfa runt på nätet för att hitta den perfekta klockan, och sedan beställa den. Triwa är ett företag och en nätbutik som erbjuder klockor. 

Är produkterna värda sina pengar hos Triwa och är returerna enkla att avklara om man skulle känna sig missnöjd över något? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner

Mer information om företaget Triwa
Triwa grundades och lanserades under 2007 av fyra stycken klockintresserade vänner som ville förändra klockindustrin. Företaget namn Triwa står för Transforming the Industry of Watches. Företaget ligger i Stockholm i Sverige och de erbjuder klockor som har en stil som är kombinerad av klassisk stil och andra skandinaviska komponenter. 

Vad erbjuder Triwa sina kunder?
På företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier vilka är klockor, accessoarer, klockarmand, labs och collabs samt att man även kan använda sig av sökfunktionen som det ät så att man vet exakt vad det är som man är ute efter. Då man gör en beställning på hemsidan så kommer frakten att vara gratis oberoende vilket land man väljer att få klockan levererad till och den vanliga leveranstiden är mellan 1–3 arbetsdagar. Skull det vara så att produkten man köper inte finns i lager så kommer leveranstiden att vara lite längre. På klockorna som företaget säljer så kommer det att ingå 2 års garanti, men garantin kommer inte att täcka skador som är orsakade av felaktig användning. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Triwa?
Inne på företagets hemsida finns det en FAQ där man kan läsa igenom svaren till den oftast ställda frågorna. Där kan man börja med att gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det genom att skicka e-post till dem. 

Har du någon erfarenhet av företaget Triwa? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget. 


Saker som klockintresserade personer ska veta.