Walmart

Alla recensioner

Walmart

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma
HusOchHemma
1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen
Partykungen
3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Walmart

Om man hela sitt liv bott i Sverige eller här uppe i Norden så är chansen stor att man har ganska bra koll på alla butiker och nätbutiker som finns tillgängliga. Men allt eftersom världen blir mer digital så har även internationella företag börjat att erbjuda sina produkter till kunder som befinner sig i olika delar av världen. Ibland kan det löna sig att handla internationellt och ibland inte och man får helt enkelt skapa sig en egen uppfattning om saken. Walmart är ett företag som både har fysiska butiker och en nätbutik. 

Kan man faktiskt handla via Walmart om man befinner sig i Sverige, eller i Europa för den delen? Kommer det alls att löna sig att handla internationellt, eller hamnar mitt paket i tullen och jag är tvungen att betala hiskeliga summor? Det finns personer som redan har erfarenhet när det kommer till detta och de har valt att dela dem här på OmdömesStälle. 

Mer om Walmart
Walmart Inc. är en amerikansk detaljhandelskedja som funnits sedan 1962 då det grundades och lanserades av Sam Walton med hjälp från Bud Walton. Walmart är en av de största i sin bransch och de har en årlig omsättning på cirka en halv biljon amerikanska dollar. Walmart har 11 400 fysiska butiker som är uppdelade i 26 länder i världen och i dagsläget arbetar det cirka 2,3 miljoner personer på företaget. Förutom att de säljer sina egna produkter driver även Walmart en tjänst där vem som helst kan börja sälja sina produkter via dem. 

Det som erbjuds hos Walmart
Inne i nätbutiken är produkterna indelade i olika kategorier beroende på användningsområde och detta är kategorier såsom: hälsoprodukter, inredning och möbler, leksaker och videospel, sport och friluft osv. När kunden bestämt sig för vilka produkter hen vill beställa kan hen betala för hela inköpet direkt med bank- eller kreditkort, via internetbanken, PayPal eller med presentkort. Det är möjligt att skapa ett Walmart konto och spara en valfri betalningsmetod för att i framtiden handla snabbare och hålla koll på gamla inköp. Medans kundens paket är påväg kan hen spåra det och det går via Walmart kontot eller det mejlet som kunden automatiskt får skickat till sig då en beställning görs. Det finns möjligheten att göra en retur, och då en retur blir godkänd kan kunden välja om hen vill byta ut produkten mot en annan, få sina pengar tillbaka eller få ett Walmart presentkort som kan användas vid ett senare tillfälle. Vid frågor eller funderingar har Walmart en kundtjänst som kan kontaktas via chatten som finns inne på sajten. 

Åsikter om Walmart
Har du varit kund hos Walmart? Om du har det, kan inte du då berätta för oss här på OmdömesStälle vad du har för erfarenheter av dem? Du kan med dina egna ord berätta om du tyckte om kvaliteten på produkterna, om produkterna var vad du hade förväntat dig och om du tycker att det är värt att handla hos dem eller inte. Berätta även varför du tycker som du gör i din recension


Storhandling på Walmart.