OmdömesStalle

  Recensioner vidaXL

  Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Det finns många olika nätbutiker runt om i världen, men en som finns i Sverige går under namnet VidaXL och de erbjuder sina kunder möbler och annan inredning.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos VidaXL? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner.

  Mer information om VidaXL

  VidaXL är ett företag och en nätbutik som är både grundad och lanserades i Nederländerna under 2006. Företaget är verksamma genom att köpa in produkter och sedan sälja dem vidare men de har även en egen fabrik där de tillverkar sina egna produkter och sedan säljer dem. i dagsläget erbjuder företaget sina produkter i 27 olika europeiska länder, förenta staterna samt Australien.

  KidsBrandStore movie commercial

  Vad erbjuder VidaXL sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex leksaker och spel, husdjurstillbehör, hus och trädgård, möbler etc. Vet man exakt vad det är man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen. När man gör en beställning via hemsidan så kommer den sedan att skickas inom 8 arbetsdagar till dig och sedan kommer det att ta ytterligare några dagar för dig att få paketet. Medans paketet är på väg så kan man spåra det för att se var det är och skulle man sedan känna sig missnöjd så kan man göra en retur via hemsidan.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos VidaXL?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det antingen genom att skicka e-post till dem, ringa dem på telefon eller så kan man chatta med dem direkt inne på hemsidan. Men innan man gör det kan man läsa igenom de oftast ställda frågorna som finns inne på hemsidan, för att se om man hittar svaret på sin fråga.

  Har du handlat hos VidaXL? Om ja, skriv då gärna en egen recension.


  Inredningstips.

  vidaXL
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (3)

  3.4
  33% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2.6
  Tjänst
  rating
  3.4
  Prissättning
  rating
  2.6
  Leverans
  rating
  4.6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Köpte en sängram och sänggaveln

  4610943498 Med den bestälning har jag beställd en sänggaveln och en sängram .det tunn trä som papper och väldigt dåligt kvalitet . Vi kan inte ens ligga i sängen för att den är inte säkert att kan klara oss .
  Vi vill retirera varorna . Vi har monterat sängram men upptänkt att dåligt kvalitet som inte tål två personer att sova på!
  Har inte kartonger kvar med allt delar i ny skick , eftersom vi vågade ej sova eller ligga på

  Av: Sonja Amara 08-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  6
  rating

  Dålig kvalitet + Dålig kundservice

  Vi beställde en bäddsoffa som är tillverkad av metall och lackerats med svart färg: vidaXL Sängram bäddsoffa svart metall 90x200cm (Artnr 324749). Men, färgen har skrapats av på ytan och metallramen kommer att rosta i detta området.

  Vi är inte nöjda med kvaliteten på denna produkt och därför vill vi returnera den så snart som möjligt.

  Av: Bilgi09-04-2021
  Bengt Karlsson28-04-2021

  Jag håller på och försöker få fram en lämplig dag då vidaxl kan hämta min retur. Jag har skickat in alla underlag för reklamation. Vida har godkänt returen samt jag har sedan Skickat uppgifter enligt deras önskemål , på vilken adress de kan hämta returen, telnr., mail samt vilken veckodag de kan hämta returen. Får sedan ingen bekräftelse att det är ok ! Helt jättekonstigt, hur kommer jag ur detta ?! Nog har jag har handlat mycket på nätet, men aldrig råkat ut för något liknande. Jag kommer aldrig någonsin att handla här igen !

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Sittbänk som ej går att sitta på

  Köpte en sittbänk lite på vinst eller förlust och det var ingen hit. Trots korrekt montering så är den så vinglig att man inte ens kan sitta på den. Benen var även sneda och olika långa.

  Av: Hanna 02-03-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om vidaXL

  Din recension

  FAQ

  Är vidaXL ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om vidaXL. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 3.4/10, med 33% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder vidaXL?

  vidaXL är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik, Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van vidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.